جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
بین الملل

شهردار نیویورک: نسل‌کشی در غزه همچنان ادامه دارد و نتانیاهو معمار آن است

شهردار نیویورک: نسل‌کشی در غزه همچنان ادامه دارد و نتانیاهو معمار آن است
پیام ویژه - ایرنا/ زهران ممدانی شهردار نیویورک، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را معمار یک نسل‌کشی هولناک علیه فلسطینیان توصیف و تاکید کرد که نسل‌کشی در نوار غزه ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / زهران ممدانی شهردار نیویورک، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را معمار یک نسل‌کشی هولناک علیه فلسطینیان توصیف و تاکید کرد که نسل‌کشی در نوار غزه با وجود سخن گفتن از آتش‌بس همچنان ادامه دارد.
ممدانی در اظهاراتی در یک برنامه پادکست گفت که عدم بازداشت نتانیاهو هنگام سفر اخیر وی به نیویورک برای شرکت در نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل، تصمیم دولت فدرال آمریکا بوده است.
وی همچنین از عضو نبودن آمریکا در دیوان بین‌المللی کیفری انتقاد کرد و گفت که معتقد است ایالات متحده باید به این دیوان بپیوندد
شهردار نیویورک در پاسخ به پرسشی درباره نتانیاهو افزود هنگامی که درباره او سخن گفته می‌شود، صحبت از معمار یک نسل‌کشی هولناک علیه مردم فلسطین است. نتانیاهو اتهام نسل‌کشی را رد کرده است.
دیوان بین‌المللی کیفری در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴ حکم بازداشت نتانیاهو را به اتهام مسئولیت در جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در ارتباط با جنگ غزه صادر کرد.
ممدانی تاکید کرد که به اعتقاد او، حتی با وجود اعلام آتش‌بس، کشتار فلسطینیان در غزه متوقف نشده است و به شهادت یک کودک ۱۱ ساله فلسطینی در هفته گذشته در منطقه‌ای که امن تلقی می‌شد، اشاره کرد.
وی همچنین گفت که هفته گذشته میزبان تعدادی از خانواده‌های فلسطینی در اقامتگاه رسمی شهردار نیویورک بوده و روایت‌های آنان درباره از هم پاشیدن زندگی خانواده‌هایشان را شنیده است.
ممدانی افزود که آنچه فلسطینیان می‌خواهند، همان چیزی است که همه انسان‌ها خواهان آن هستند؛ خانواده، امنیت و کرامت.
شهردار نیویورک در پایان با انتقاد از حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی گفت که دولت آمریکا نه تنها شاهد محروم شدن فلسطینیان از این حقوق است، بلکه این روند را از نظر مالی نیز پشتیبانی می‌کند.


نظرات شما