پیام ویژه

آخرين مطالب

منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نباید رخ دهد معاونت امور زنان و خانواده

منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نباید رخ دهد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود.

وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و‌ خانواده، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه با حضور در برنامه تلویزیونی صبح‌بخیر ایران از شبکه‌ی یک سیما با محوریت دورکاری بانوان گفت: آیین‌نامه‌ ای که از سال89 برای کارمندان مصوب شده برای دورکاری اختصاص به بانوان ندارد اما ایشان در شرایط فعلی می‌توانند از این قانون بهره ببرند و شرایط زنان به گونه‌ی هست که بیشتر نیاز دارند از این قانون استفاده کنند .
معاون رئیس‌جمهور با بیان این مطلب که در ابتدا زیرساخت‌های دورکاری فراهم مهم نبود و آنگونه که باید بانوان از این قانون استفاده نکردند، افزود: بعد از شرایط کرونا زمینه لازم برای دورکاری فراهم گشت و از این چالشی که به صورت ناخواسته پیش‌آمد فرصتی فراهم شد و زیرساخت‌های دورکاری مشاغل مهیا شد تا بانوان در مشاغلی که امکان دورکاری دارد و زیرساخت آماده است همان کار را در منزل و در کنار فرزندان انجام دهند .
وی با تاکید بر این‌که نوع شغل مربوطه و موقعیت اداره در دورکاری مهم است، بیان داشت: همکاری مدیران برای ادامه دورکاری یا لحاظ کردن آن با توجه به موارد ذکر شده اعمال می‌شود که چه مقدار کار را با دورکاری می‌تواند اداره کند .
خانم دکتر خزعلی با اشاره به این مطلب که دولت الکترونیک برای صرفه‌جویی همه جانبه و نیز کنترل ترافیک باید به سمت دورکاری برود، ادامه داد: با نظارت و ارزیابی عملکرد بانوان حاضر در محل کار و بانوانی که دورکاری انجام می‌دهند باید سطح موفقیت و کیفیت عملکرد در هر دو وجه بررسی شود تا میزان پیشبرد کار در شرایط دورکاری و مؤثر بودن آن را مشخص کنیم و پس از این رصد، آیین نامه های کاملتری تدوین شود .
وی به عدم اشتیاق کارمندان نسبت به دورکاری اشاره داشت و اذعان کرد: طرح دورکاری از سال89 تصویب شد و آن زمان خیلی از کارمندان اشتیاق به اجرای آن نداشتند، حتی دولت مشوق‌هایی را گذاشت که کارمندان به دورکاری ترغیب شوند، منتهی غالب کارمندان با تصور این‌که امکان دارد عدم حضور ایشان یکسری امتیازات را از آنها سلب کند، جز در شرایط اضطرار تمایلی به استفاده از این امکان نداشتند، بنابراین دورکاری امتیاز نیست و تنها یک کمک به کارمندان در شرایط خاص است .
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این مطلب که قوانین باید مکمل یکدیگر باشند، گفت: وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود .

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/780421/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس

بکارگیری آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

زلزله در مشهد 2 مصدوم بر جای گذاشت

ورود موج جدید باد و بارش‌‌های رگباری به کشور از فردا

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

حالا می‌توانید در واتس‌اپ از هوش مصنوعی Perplexity استفاده کنید

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

پیشنهاد محمود عباس به رژیم اسرائیل برای کمک به مهار آتش سوزی در قدس اشغالی

ترافیک پرحجم و سنگین در محل‌های برگزاری کنکور

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در ارتفاعات؛ از دره‌نوردی خودداری کنید

ابعاد جدید از جنایت با شلیک‌های گانگستری

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

تراشه Snapdragon 8 Elite 2 در دو نسخه متفاوت توسط سامسونگ و TSMC تولید می‌شود

آخرین خبرها از آتش‌سوزی جهنمی؛ 5 شهرک دیگر رژیم صهیونیستی تخلیه شدند

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

یوتیوب کاور برخی از ویدیوها را تار می‌کند؛ ماجرا چیست؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم