پیام ویژه

آخرين مطالب

جزئیات پرونده کشف جسد سوخته یک دختر فرهنگی و اجتماعی

جزئیات پرونده کشف جسد سوخته یک دختر
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - میزان / دادستان نظرآباد جزئیات پرونده کشف یک جسد سوخته در اطراف نظرآباد استان البرز را تشریح کرد.
سامان قاضی زاده دادستان نظر آباد در گفت‌وگو با میزان در خصوص جزییات خبر کشف جسد سوخته یک زن در نظر آباد استان البرز گفت: در تاریخ 26 تیرماه سال جاری اهالی روستای گل دره نظرآباد متوجه آتش سوزی و دود غلیظ می شوند و موضوع را به پلیس آگاهی اعلام می کنند.
وی افزود: بعد از حضور پلیس آگاهی در محل، متوجه جسد سوخته می شوند. بعد از ارسال جسد به پزشکی قانونی و بررسی ابتدایی آن مشخص می شود جسد متعلق به یک زن حدود 30 ساله است. همراه جسد یک دستنبد و گردنبد طلا و بخشی از یک روسری کشف شده بود.
قاضی زاده بیان کرد: بعد از بررسی های اولیه و با دستور دادستانی به شهرهای استان های البرز و تهران برای شناسایی این فرد نیابت داده شد تا اگر خانواده ای مفقودی دارد برای شناسایی جسد مراجعه کند.
دادستان نظر آباد ادامه داد: خانواده متوفی که 4 روز قبل خبر مفقودی دخترشان را به پلیس آگاهی تهران اعلام کرده بودند با اطلاع از کشف جسد در نظر آباد برای شناسایی آن به پزشکی قانونی مراجعه کردند.
قاضی زاده بیان کرد: خانواده مراجعه کننده با رویت دستنبد و گردنبد کشف شده و لباس های باقی مانده، جسد را شناسایی کردند و برای انجام آزمایش DNA به پزشکی قانونی ارجاع داده شدند. با اعلام نتایج آزمایش ها، هویت جسد شناسایی و به خانواده وی تحویل داده شد.
وی افزود: خانواده این دختر در کرج ساکن بودند و خودش در تهران زندگی می کرد.
دادستان نظر آباد با بیان اینکه بعد از شناسایی جسد، تمام تماس های تلفن همراه وی رصد شد، گفت: با رصد تلفن همراه جسد مشخص شد، وی در تاریخ 26 تیر ماه از منزل شخصی خود در تهران خارج شده و به یک مطب زیبایی مراجعه کرده است که این موضوع را خواهر متوفی تایید کرده است.
دادستان نظر آباد تصریح کرد: با رصد آنتن تلفن همراه مشخص شد این فرد به همراه یک نفر دیگر بعد از خروج از مطب به سمت نظر آباد حرکت کرده که در این منطقه تلفن همراه وی خاموش و سیم کارت در گوشی دیگری فعال می شود.
وی گفت: شخصی که از سیم کارت متوفی را در گوشی جدید فعال کرده بود به اردبیل و بعد به قشم سفر کرده بود که با شنود تماس ها این فرد در قشم دستگیر شد.
دادستان نظر آباد افزود: فرد دستگیر شده در اظهارات اولیه اقرار کرد که راننده پزشک مطب زیبایی است و فردی برای جراحی بینی به مطب مراجعه کرده بود که در حین جراحی فوت می کند و جسد را تحویل وی می دهند تا آن را از بین ببرد.
قاضی زاده ادامه داد: راننده اقرار کرد که جسد را به بیابان های اطراف نظرآباد منتقل کرده و سوزانده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مسئول مطب زیبایی بازداشت شده، گفت: تمام کارکنان کلینیک زیبایی که شامل چند پرستار که در عمل دخیل بودند بازداشت شده اند.
دادستان نظر آباد با بیان اینکه پزشک این مطب دارای 2 کلینیک در مناطق تهرانپارس و جردن است و این حادثه در کلینیک تهرانپارس رخ داده است، افزود: سوابق کیفری پزشک مطب زیبایی بررسی و مشخص شد که در دادسرای جرایم پزشکی تهران دارای پرونده است.
وی بیان کرد: پرونده های این فرد برای تجمیع و رسیدگی در حال ارجاع به دادسرای نظر آباد است.
دادستان نظر آباد با بیان اینکه قرار بازداشت موقت برای تمام کارکنان کلینیک زبیایی صادر شده است، گفت: در حال حاضر تمام پرسنل کلینیک در زندان هستند و تحقیقات در خصوص کشف همه ابعاد پرونده ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/856131/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابهام در سهم دانش‌آموزان محروم از رتبه‌های برتر کنکور

سامسونگ به‌زودی نام تراشه‌های اگزینوس خود را تغییر خواهد داد

سرمقاله شرق/ مردم و اقتدار پلیس

انتقاد «کیهان» از همتی: اینقدر سخت است؟

سرمقاله اعتماد/ اجرای قانون حمایت از معلولان پول می‌خواهد

سرمقاله ایران/ امریکازدایی از آینده غرب آسیا

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قانون بانک مرکزی و مساله پیکان

دبیر ستاد امر به معروف: باید فضای جامعه برای فردی که می‌خواهد تخلف کند، ناامن شود

آیا لپ‌تاپ‌های با نمایشگر تاشو واقعا کاربردی هستند؟

سرمقاله خراسان/ دست برتر مقاومت در منطقه

سرمقاله کیهان/ برادری در عین اختلاف سلیقه

سرمقاله وطن امروز/ مختصات آمریکازدایی از غرب آسیا

سرمقاله فرهیختگان/ آرمانگرایی علیه دوقطبی

احتمال حضور ناتو در ارمنستان

فنلاند مرزش با روسیه را کاملا مسدود کرد

وزیر خارجه آمریکا وارد فلسطین اشغالی شد

گفتگوی بایدن و نتانیاهو درباره عملیات در جنوب غزه

آتش‌بس غزه یک روز دیگر تمدید شد

آخرین جزئیات طرح کاشت یک میلیارد درخت

کیسینجر درگذشت

با دوربین سلفی گوشی از سلامت بدن خود مطلع شوید

دومین اقتصاد بزرگ جهان سر به زیر ماند

این گروه مشمول یارانه یک میلیون تومانی می‌شوند

هکرها به سازمان فضایی ژاپن حمله کردند

مرد روانی مادرش را با چکش کشت

بازی Dead by Daylight از مرز 60 میلیون پلیر عبور کرد

تا کی باید منتظر تصویب نهائی قانون جدید عفاف و حجاب بود؟

هوش مصنوعی گوگل ساختار 2 میلیون ماده جدید را پیش‌بینی کرد

جشنواره گل آرسنال، تساوی جذاب اینتر و برد رئال

قطع اینترنت چقدر جدی است؟ + عکس

بازی Skull and Bones بالاخره قرار است عرضه شود!

هشدار امنیتی؛ گوگل کروم را همین حالا آپدیت کنید

ادعای آمریکا: پهپاد ایرانی پرتاب شده از سوی یمن را سرنگون کردیم

نماینده جنبش جهاد اسلامی خبر داد: شناسایی شبکه جاسوسی اسرائیل در ایران

ایکیا از سه سنسور هوشمند خانگی با قیمت کمتر از 10 دلار رونمایی کرد

انسیه خزعلی: یکی از دغدغه‌های ما این است که مدارس مختلط نداشته باشیم

فرصت‌سازی واشنگتن از جنگ اوکراین

نمایش خانگی فرصتی برای برنامه سازی در حوزه کودک

شیائومی 14 اولترا با دوربین قدرتمند از آیفون 15 پرو مکس زهر چشم می‌گیرد

تاوان جوگیری مسئولان پرسپولیس

کیهان، مصباح یزدی، دو رخداد و دیگران!

پلیس فتا: به پزشک نماهای فضای مجازی اعتماد نکنید

امکان تبدیل جواز کسب‌های قدیمی به الکترونیک فراهم شد

باگ عجیب آیفون، این کاربر را به مرز جنون رسانده است!

وزیر عصبانی شد، رئیس مخلوع

نامه نماینده تهران به رئیسی درباره افزایش قیمت ال‌پی‌جی

شهردار لواسان دستگیر شد

مسیر قیمت مسکن و اجاره بها از هم جدا شد!

لباس بتمن رابرت پتینسون برای Batman: Arkham Knight تایید شد

تیم بزرگی در حال کار روی بازی جدید ویچر هستند

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.