پیام ویژه

آخرين مطالب

تیزر ردمی Note 8 2021 منتشر شد خواندنی ها

تیزر ردمی Note 8 2021 منتشر شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ترنجی / ردمی نوت ٨، یکی از پر فروش‌ترین و پر طرفدارترین گوشی‌های تاریخ ردمی است. ردمی نوت ٨ در بازار‌های مختلفی عرضه شد و محبوبیت زیادی را برای خود دست و پا کرد. اما ردمی در نظر دارد تا نسخه جدید این گوشی را در سال ٢٠٢١ میلادی، با برخی از مشخصات تغییر یافته روانه بازار کند. اما ببینیم که تیزر ردمی نوت ٨ ٢٠٢١ چه نکته‌ای را به ما نشان می‌دهد.
ردمی نوت ٨، گوشی میان رده‌ای بود که با توجه به قیمت و امکانات خود، ارزش خرید بالایی را در اختیار کاربران می‌گذاشت. این گوشی، از دوربین اصلی چهار گانه 4٨ مگاپیکسلی و تراشه ١١ نانومتری اسنپدراگون 665 استفاده می‌کرد.
پیش از این در مورد رونمایی از Redmi Note 8 2021 گفته بودیم. همچنین مشخصات فنی این گوشی را به طور کامل پیش بینی کرده بودیم. اما به گزارش Gizchina، اکنون نوبت به انتشار تیزر ردمی نوت ٨ ٢٠٢١ از سوی کمپانی ردمی رسیده است. در اولین تیزر، ردمی طراحی نهایی Redmi Note 8 2021 را نمایان کرده است.
آن طور که مشخص است، این گوشی با شعار “The Performance All-Star” وارد رقابت می‌شود. تیزر رسمی ردمی از طراحی Redmi Note 8 2021، نشان می‌دهد که این گوشی از همان طراحی تکراری ردمی نوت ٨ استفاده می‌کند. این طراحی، در قاب پشتی از دوربین اصلی چهار گانه با چینش عمودی و حسگر تشخیص اثرانگشت تشکیل شده است. در قاب جلویی نیز شاهد استفاده از ناچ قطره‌ای و در درون آن، دوربین سلفی تکی هستیم. ظاهراً این گوشی، تنها در دو رنگ عرضه می‌شود. بنابراین، ردمی نوت ٨ ٢٠٢١ در رنگ‌های دیگر، مانند رنگ مشکی عرضه نخواهد شد. اما به تراشه Redmi Note 8 2021 می‌رسیم.
بسیاری از کاربران، با مطلع شدن از این عمل ردمی، ناراضی به نظر می‌رسند. ردمی در تیزر رسمی خود، به استفاده از تراشه پایین رده Helio G85 با لیتوگرافی ١٢ نانومتری اشاره کرده است. این تراشه‌ که پیش‌تر در ردمی نوت ٩ نیز به کار رفته بود، نتوانست رضایت کاربران را به میزان کافی جلب کند. اما اکنون ردمی قصد دارد این تراشه‌ را جایگزین Snapdragon 665 در نسخه اولیه ردمی نوت ٨ کند. در مقابل، رفرش ریت ١٢٠ هرتزی در نمایشگر این گوشی استفاده شده است. این در حالی است که تراشه Helio G85، نهایتاً از رفرش ریت 6٠ هرتزی پشتیبانی می‌کند! مشخص نیست که ردمی دقیقاً در انجام این کار، چه حرکتی را انجام داده است. به هر حال، باید منتظر ماند تا ببینیم این گوشی به صورت رسمی از چه مشخصات دیگری استفاده خواهد کرد.
نظر شما در مورد تیزر ردمی نوت ٨ ٢٠٢١ چیست؟ آیا این گوشی پتانسیل تبدیل شدن به یک جایگزین شایسته برای Redmi Note 8 را دارد؟ فکر می‌کنید که ردمی چه اقدامی را باید در این گوشی انجام دهد تا کاربران مجاب به خرید این گوشی بشوند؟

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/668762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

حزب الله: دولت لبنان تجاوزهای صهیونیست‌ها را نادیده می‌گیرد

کشف تونل‌های پنهانی زیر ساختمان کنگره آمریکا

هزاران کامیون آماده ورود به غزه است

آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات روسیه و اوکراین

شاباش میلیاردی به داماد خراسانی

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

افزایش شمار شهدا و زخمی‌های جنگ غزه

مخالفت فرانسه با طرح روسیه برای مذاکرات مستقیم با اوکراین

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

رئیس پارلمان لبنان:عادی‌سازی روابط با اسرائیل خیانت است

نخست‌وزیر اسبق اسرائیل: غزه متعلق به فلسطینیان است نه اسرائیل

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سیاست‌های ترامپ آلایندگی آمریکا را به شدت افزایش می‌دهد

زلنسکی: بدون آتش‌بس، مذاکره‌ای در کار نیست

استقبال پاکستان از اظهارات آمریکا درباره آتش‌بس با هند

نگرانی رژیم صهیونیستی از تحولات اخیر سیاست‌های آمریکا

اعتراف رسانه‌ها و نظامیان صهیونیست به ناتوانی در برابر «حماس»

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

دولت جدید آلمان روند ارسال تسلیحات به اوکراین را مخفی می‌کند

تلاش رژیم صهیونیستی برای ترغیب سربازان ذخیره

مشکل احداث آرامستان‌های جدید در تهران چیست؟

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

منابع عربی: الجولانی و محمود عباس با ترامپ دیدار می‌کنند

در غزه دیگر نان از گندم درست نمی‌شود

واکنش ترامپ به پیشنهاد پوتین برای از سر گرفتن مذاکرات مستقیم با کی‌یف

رسانه آمریکایی: برنده جنگ بین هند و پاکستان، چین است

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

بایدن سکوتش را شکست؛ ترامپ صداقت ندارد

کرملین:پیشنهاد مذاکرات مستقیم از سوی پوتین، بیانگر تمایل واقعی برای صلح است

اندیشکده انگلیسی: روابط پکن و دهلی، زمینه‌ساز نظم جدید جهانی است

کشف 18 هزار و 500 دستگاه ماینر غیر مجاز

مدارس غیردولتی خاص مراقب باشند

رسانه صهیونیست: اسرائیل ترجیح می‌دهد در باتلاق غزه غرق شود

ماکرون پیشنهاد پوتین را «گام اول اما ناکافی» دانست

آتش‌بس بدون دوام در آسیا

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

قطع برق و ناامنی انرژی اروپا، اندیشکده بلژیکی را نگران کرد

دستگیری قمه‌کشان خاک سفید تهران

اجرای عملیات راپل توسط امام جمعه ایلام

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

آمریکا درباره هواپیماهای وارداتی تحقیقات می‌کند