پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان:

وعده جمع‌آوری گازهای مشعل غرب کارون در دولت سیزدهم محقق شد وزارت نفت

وعده جمع‌آوری گازهای مشعل غرب کارون در دولت سیزدهم محقق شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: تکمیل طرح نیمه‌تمام کارخانه جمع‌آوری و فرآورش گازهای همراه میدان‌های نفتی غرب کارون با عنوان ان‌جی‌ال3200 نشان از تحقق وعده‌های دولت سیزدهم در صنعت نفت دارد.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، عبدالله عذاری‌اهوازی روز یکشنبه (19 اسفندماه) با بیان اینکه این طرح افزون بر سودآوری قابل‌توجه و اشتغال‌آفرینی، آثار مثبت محیط زیستی فراوانی برای منطقه به‌ همراه خواهد داشت، بیان‌کرد: پروژه واحد فرآورش گاز ترش ان‌جی‌ال3200 با سرمایه‌گذاری یک میلیارد و 400 میلیون یورویی هلدینگ خلیج فارس، از سوی پیمانکاران داخلی همچون قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) به نتیجه رسیده است و فاز نخست آن با ظرفیت 250 میلیون فوت‌مکعب در روز، به‌زودی راه‌اندازی می‌شود و به ‌بهره‌برداری می‌رسد.
وی افزود: کارخانه گاز و گاز مایع 3200 یکی از طرح‌های بزرگ صنعت نفت است که با اجرای آن، گازهای ترش همراه تولید میدان‌های غرب کارون (آزادگان جنوبی، آزادگان شمالی، یادآوران، دارخوین، یاران شمالی و جنوبی، سهراب، سپهر، جفیر، سوسنگرد و بندکرخه) به ظرفیت 500 میلیون فوت‌مکعب در دو ردیف با ظرفیت 250 میلیون فوت‌مکعب در روز، جمع‌آوری و فرآورش خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: با راه‌اندازی ردیف نخست این طرح گازهای همراه تولیدی میدان‌های آزادگان شمالی، یادآوران و یاران به حجم حدود 110 میلیون فوت مکعب در روز فرآورش خواهد شد.
به گفته عذاری‌اهوازی، در این طرح همچنین روزانه 70 میلیون فوت مکعب گاز سبک شیرین و حدود یک‌هزار و 200 تن میعانات گازی تولید خواهد شد.
وی تصریح ‌کرد: اکنون بیش از 20 میلیون فوت‌مکعب در روز از گازهای فلر آزادگان شمالی به سمت ان‌جی‌ال 3200 منتقل می‌شود و به‌تدریج دبی گاز ارسالی به 30 میلیون فوت‌مکعب در روز خواهد رسید که با توقف گازسوزی در این کارخانه و همه میدان‌های غرب کارون ضمن مولدسازی، حفظ سرمایه ملی و تولید ثروت، شاهد صنعت نفتی بیش از پیش سبز در غرب کارون و پایان آلودگی‌های محیط زیستی مشعل‌های نفتی خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه‌ داد: اشتغال مستقیم یک‌هزار و 200 ‌ نفر که اکثراً از نیروهای بومی این منطقه هستند، از دیگر دستاوردهای بهره‌برداری این طرح بزرگ محسوب می‌شود و امید است به‌زودی با رفع مشکلات قراردادی در تأسیس خطوط انتقال گاز از تأسیسات دارخوین و غرب کارون، گازهای مشعل این مناطق هم به سمت ان‌جی‌ال3200 منتقل شود.
وی افزود: هدف از احداث این مجتمع تأمین خوراک واحدهای پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) است و افزون بر این نیز گازهای سبک و تصفیه‌شده نیز برای تأمین گاز کشور به شبکه سراسری گاز ارسال می‌شود.
عذاری‌اهوازی یادآورشد: گوگرد گرانول‌شده نیز از تولیدات کارخانه خواهد بود که می‌تواند در صنایع شیمیایی و کشاورزی استفاده شود.
با اجرای ردیف دوم این کارخانه، ظرفیت لازم برای جمع‌آوری همه گازهای همراه میدان‌های غرب کارون فراهم می‌شود.
بر اساس اعلام مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان، روزانه هزاران مترمکعب گاز اسیدی همراه با نفت در خوزستان سوزانده می‌شود و خطرهای زیادی را برای سلامت مردم ایجاد کرده است که با تکمیل طرح نیمه‌تمام کارخانه جمع‌آوری و فرآورش گازهای همراه میدان‌های نفتی غرب کارون با عنوان ان‌جی‌ال 3200 وعده‌های دولت سیزدهم در جمع‌آوری گازهای مشعل در صنعت نفت، شتاب بیشتری خواهد گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1036445/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

بیانیه عربستان درباره سفر ترامپ به این کشور

آمریکا فروش هلیکوپترهای ترابری نظامی به امارات را تایید کرد

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

اسکورت هواپیمای ترامپ با جنگنده‌های سعودی

تاکید رئیس جمهور آلمان به رژیم صهیونیستی برای توقف محاصره غزه

هشدار درباره استفاده امنیتی و جاسوسی "اسرائیل" از کمک‌های غزه

دبیرکل سابق ناتو: تهدید ترامپ برای تصاحب گرینلند مایه نگرانی است

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

سخنان جنجالی «نتانیاهو» در یک نشست غیر علنی

«ترامپ» وارد ریاض شد

مسکو: نقشه‌های اروپا با «شکست کامل» به پایان رسید

طلای جهانی آرام گرفت

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

رژیم صهیونیستی عملیات گسترده در غزه را به پس از سفر ترامپ موکول کرد

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

دولت غزه: جامعه جهانی جلوی ترور خبرنگاران در غزه را بگیرد

نخست وزیر هند: ما باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهیم کرد

آمار شهدای خبرنگار غزه به 215 تن رسید

ویتکاف: بدون تایید پوتین صلحی در کار نیست

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

درخواست چین از هند و پاکستان برای تقویت آتش بس

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

گوشی Xperia 1 VII رونمایی شد؛ پرچمدار تندوتیز و گران‌قیمت سونی

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر خارجه پاکستان: مسأله آب کشمیر، آتش‌بس با هند را تهدید می‌کند

وزارت خارجه عراق: انحلال پ‎‌‎ک‌ک، بهانه را از کشورهای متجاوز به عراق سلب می‌کند

اردوغان: امیدواریم گفت‌وگوهای اوکراین در استانبول بیهوده نباشد

ترامپ: شاید خودم به استانبول بروم!

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

قانونگذار روس: انگلیس مانع صلح هند و پاکستان می‌شود

تاکید سه‌باره «زلنسکی» بر آمادگی‌اش برای دیدار با «پوتین»

وزارت کشور: کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند

آتشی که خانواده ای را سوزاند؛ عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی!

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

تل‌آویو بعد از 3 هفته مذاکره میان حماس و واشنگتن از هیچ چیز خبر نداشت

وعده روسیه برای تلافی تعطیلی سرکنسولگری خود در لهستان

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

گلکسی S25 اج سامسونگ رونمایی شد؛ باریک‌اندام، اما بُرنده!

رئیس جمهور چین: جنگ تعرفه ها هیچ برنده ای ندارد

اسرائیل در حمله به غزه یک خبرنگار را شهید کرد

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

ترامپ: اتحادیه اروپا بدتر از چین است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است