پیام ویژه

آخرين مطالب

عبدی: نیروهایی می‌خواهند حکومت را وارد چالش خطرناکی علیه مردم و زنان کنند سياسي

عبدی: نیروهایی می‌خواهند حکومت را وارد چالش خطرناکی علیه مردم و زنان کنند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - «عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «نیروهایی هستند که می‌خواهند آتش تنور جامعه را روشن و نان خود را در آن بپزند و تحت عنوان جعلی مبارزه با هنجارشکنی و دفاع از ارزشها، حکومت را دوباره وارد چالش خطرناکی علیه مردم و زنان کنند. از ما گفتن بود. خود دانید.»

عبدی پیشتر نیز در توئیتی نوشته بود: «صاحبان اماکن عمومی، پلیس یا کارگزار آن نیستند. اگر نداشتن حجاب را جرم می‌دانید مشهود هم هست، خودتان باید برخورد کنید. معلومه که چرا برخورد نمی‌کنید و انجامش را از صاحبان اماکن عمومی می‌خواهید. مردم را روبروی یکدیگر قرار ندهید. این کار نشانه قدرت نیست عکس آن است.»
در روزهای اخیر برخی امامان جمعه وفعالان اصولگرا از مردم خواسته اند که در مقابل بی حجابی منفعل نباشند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1062420/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.