پیام ویژه

آخرين مطالب

اتحادیه های فرانسوی تاریخ ساز شدند؛ تظاهرات میلیونی در فرانسه بين الملل

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معترضان فرانسوی یک میلیون معترض را به خیابان ها آوردند.فقط در پاریس نزدیک به صد و بیست هزار نفر تظاهرات کردند.

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز ، اتحادیه های فرانسوی با برگزاری تظاهرات میلیونی تاریخ اعتصاب‌ها و اعتراضات جدید را اعلام کردند.
اتحادیه‌های فرانسوی پس از تظاهرات بیش از یک میلیون نفری در سراسر این کشور در روز پنجشنبه در اعتراض به اصلاحات نظام بازنشستگی خواستار اعتصاب و اعتراضات سراسری جدید در هفته آینده شدند.
وزارت کشور فرانسه گفت که بیش از 119 هزار نفر در پاریس در تظاهراتی که با خشونت همراه بود شرکت داشتند.
اتحادیه‌های فرانسوی با توجه به حضور گسترده مردم در تظاهرات امروز خواستار تظاهرات و اعتصاب‌های جدید در روز سه‌شنبه آینده شدند. 
اعتصابات علیه اصلاحات نظام بازنشستگی در فرانسه همچنان با اقدامات مسدود کننده‌ی گسترده‌تری ادامه دارد به‌طوریکه ترافیک جاده‌ای، ریلی و هوایی تحت تاثیر قرار‌گرفته است. انباشت زباله‌ها به خصوص در شهر پاریس کماکان با اعتصاب پاکبانان ادامه دارد و برخی از دانشگاه‌ها‌ را به تعطیلی کشانده‌است.
اقدامات اعتراضی فرانسویان در راستای اعتراض به قانون اصلاحات بازنشستگی توسط دولت ماکرون از روز چهارشنبه 15 مارس دوباره در سراسر فرانسه آغاز شده است و به صورت گسترده برانبا‌رهای نفت، بنادر، جاده‌ها، حمل و نقل هوایی، بخش گاز و دانشگاه‌ها تأثیر گذاشته‌است و در روز پنجشنبه 23 مارس در نهمین روز پیاپی خود ادامه دارد.
سوخت
در سطح ملی، وضعیت سوخت به آرامی رو به وخامت است و 14.30٪ از جایگاه‌های سوخت حداقل یک نوع سوخت را عرضه می‌کنند و 7.3٪ از جایگاه‌ها سوختی برای ارائه ندارند. این در حالی است که در دو روز قبل یعنی روز سه شنبه این ارقام به ترتیب 12٪ و 6٪ بود.
در جنوب شرقی فرانسه نیز مقادیر سوخت موجود در ایستگاه‌ها سهمیه‌بندی شده است. از هر چهار پالایشگاه شرکت توتال-انرژی تنها یکی در حال فعالیت است. دو پالایشگاه اکسون موبیل هنوز در حال کار هستند، که یکی از آنها با حداقل جریان کار می‌کند. با این حال، حمل و نقل سوخت در هر دو پالایشگاه مسدود شده است. انبارهای نفت منطقه (Puget-sur-Argens ) هم با هفت ساعت مسدودی مواجه بودند. در شمال شهر بوردو نیز دو اقدام مسدود کننده انجام شد و در بندر لوریان واقع در موربیهان دو ورودی منتهی به انبار نفت، صبح روز پنج‌شنبه توسط صد نفر از تظاهرکنندگان مسدود شد.
بنادر
دو بندر مارسی و برست با فراخوان کنفدراسیون عمومی کار (CGT) در روز چهارشنبه به طور کامل بسته شدند. همچنین کارکنان در منطقه بندری بولونی-سوق-مر با آتش روشن کردن راه‌های دسترسی به بنادر را بستند.
جاده‌ها
در جاده‌ها نیز اقدامات اعتراضی ادامه دارد و معترضان با سوزاندن لاستیک اقدام به مسدود کردن یکی از راه‌های مارسی به مدت 8 ساعت کردند که ترافیک شدیدی را به همراه داشته است. اخلال در پرداخت عوارضی جاده‌ها و انسداد پلی در شهر سن-نزر از دیگر اقدامات اعتراضی فرانسوی‌ها بوده‌است.
حمل و نقل ریلی
بسیاری از ایستگاه‌های راه آهن در جنوب فرانسه از جمله در تولوز و مونت پلیه در روز چهارشنبه با اخلال مواجه بودند. پنج شنبه نیز تنها یک دوم قطارهای راه آهن فرانسه فعال بوده‌اند.
همچنین تعداد کارکنان راه آهن که باید 48 ساعت قبلتر اعتصاب خود را اعلام کنند تا امکان ساماندهی حمل و نقل فراهم شود، به 35٪ رسید.
مترو و قطار‌های شهری تند رو نیز با اخلال روبرو شده و تنها سه خط مترو پاریس به صورت عادی کار می‌کنند. 80 درصد اتوبوس‌ها و تقریبا همه‌ی خطوط تراموا به صورت عادی تردد می‌کنند.
دانشگاه‌ها
چندین دانشگاه نیز توسط دانشجویان بسته شده است. دانشگاه لیون 2، دانشگاه سوربن نوول در پاریس، دانشگاه سیانس پو در لیل و دانشگاه تولوز از جمله‌ی آن‌ها بودند.
زباله‌ها
به گفته‌ی مقامات CGT، اعتصاب پاکبانان پاریس که از روز 6 مارس آغاز شده بود، تا دوشنبه تمدید می‌شود.
روز چهارشنبه، طبق اعلام شهرداری پاریس، 9500 تن زباله در پیاده روها پراکنده شده است. بسیاری از کارخانه‌های زباله سوزی در فرانسه نیز همچنان از کار دست کشیده‌اند.
حمل و نقل هوایی
در بخش حمل و نقل هوایی نیز طبق اعلام سخنگوی فرودگاه بوردو « اعتصاب غیرمنتظره» باعث لغو حدود 30 پرواز و «برخی تاخیرها» در روز چهارشنبه شد.
مدیریت خطوط هوای شهری از شرکت‌های هوایی خواسته است تا 30٪ از پروازها در فرودگاه اورلی پاریس و 20٪ را در سایر فرودگاه‌ها لغو کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1108722/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

بیانیه عربستان درباره سفر ترامپ به این کشور

آمریکا فروش هلیکوپترهای ترابری نظامی به امارات را تایید کرد

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

اسکورت هواپیمای ترامپ با جنگنده‌های سعودی

تاکید رئیس جمهور آلمان به رژیم صهیونیستی برای توقف محاصره غزه

هشدار درباره استفاده امنیتی و جاسوسی "اسرائیل" از کمک‌های غزه

دبیرکل سابق ناتو: تهدید ترامپ برای تصاحب گرینلند مایه نگرانی است

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

سخنان جنجالی «نتانیاهو» در یک نشست غیر علنی

«ترامپ» وارد ریاض شد

مسکو: نقشه‌های اروپا با «شکست کامل» به پایان رسید

طلای جهانی آرام گرفت

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

رژیم صهیونیستی عملیات گسترده در غزه را به پس از سفر ترامپ موکول کرد

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

دولت غزه: جامعه جهانی جلوی ترور خبرنگاران در غزه را بگیرد

نخست وزیر هند: ما باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهیم کرد

آمار شهدای خبرنگار غزه به 215 تن رسید

ویتکاف: بدون تایید پوتین صلحی در کار نیست

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

درخواست چین از هند و پاکستان برای تقویت آتش بس

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

گوشی Xperia 1 VII رونمایی شد؛ پرچمدار تندوتیز و گران‌قیمت سونی

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر خارجه پاکستان: مسأله آب کشمیر، آتش‌بس با هند را تهدید می‌کند

وزارت خارجه عراق: انحلال پ‎‌‎ک‌ک، بهانه را از کشورهای متجاوز به عراق سلب می‌کند

اردوغان: امیدواریم گفت‌وگوهای اوکراین در استانبول بیهوده نباشد

ترامپ: شاید خودم به استانبول بروم!

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

قانونگذار روس: انگلیس مانع صلح هند و پاکستان می‌شود

تاکید سه‌باره «زلنسکی» بر آمادگی‌اش برای دیدار با «پوتین»

وزارت کشور: کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند

آتشی که خانواده ای را سوزاند؛ عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی!

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

تل‌آویو بعد از 3 هفته مذاکره میان حماس و واشنگتن از هیچ چیز خبر نداشت

وعده روسیه برای تلافی تعطیلی سرکنسولگری خود در لهستان

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

گلکسی S25 اج سامسونگ رونمایی شد؛ باریک‌اندام، اما بُرنده!

رئیس جمهور چین: جنگ تعرفه ها هیچ برنده ای ندارد

اسرائیل در حمله به غزه یک خبرنگار را شهید کرد

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

ترامپ: اتحادیه اروپا بدتر از چین است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است