پیام ویژه

آخرين مطالب

ماجرای جان باختن یک دانش‌آموز در تهران چه بود؟ ویژه سایر رسانه ها

ماجرای جان باختن یک دانش‌آموز در تهران چه بود؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - «کارو پشابادی» 16 ساله، اصالتا کردستانی و ساکن شهرقدس تهران بر اثر بیماری کلیوی، در بیمارستان میلاد فوت کرده اما رسانه‌های ضدانقلاب،از مرگ این دانش‌آموز به نفع اهداف پلید خود سوء استفاده کردند.
به گزارش مشرق ، جان باختن یک پسر نوجوان بر اثر بیماری در بیمارستان میلاد تهران بهانه‌ای شد تا رسانه‌های ضدانقلاب یکبار دیگر در ادامه سناریوی کشته‌سازی خود، بر روی مرگ این دانش آموز موج‌سواری کنند.
«کارو پشابادی»، نوجوان اهل روستای پشاباد استان کردستان و ساکن شهرقدس تهران بر اثر بیماری روده و نارسایی کلیوی، در روز 28 اسفند 1401 توسط خانواده اش به بیمارستان میلاد مراجعه کرده و در بیمارستان بستری می‌شود.
این دانش آموز در روز 18 فروردین ماه 1402 به علت بیماری در بیمارستان فوت می‌کند اما رسانه‌های ضدانقلاب، در ادامه دروغ های قبلی، علت فوت این نوجوان را مسمومیت و گازگرفتگی در مدرسه‌ در روز 24 اسفندماه 1401 عنوان کرده‌اند.
مدیرکل آموزش و پرورش: دانش آموز در منزل ناخوش احوال شده
مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در رابطه با این موضوع اظهار کرد: این دانش‌آموز در منزل ناخوش احوال شده و به بیمارستان میلاد منتقل و بستری می‌شود.
وی گفت: پس از تعطیلات نوروز و بازگشایی مدارس، پدر این دانش‌آموز دلیل غیبت فرزندش را به مسؤولان مدرسه، بیماری عنوان کرده و به دلیل اینکه فرزندش امکان حضور در مدرسه را ندارد، از معلمان می‌خواهد تا محتوای آموزشی را در اختیار او قرار دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران بیان کرد: این دانش‌آموز چند روز بعد و در روز هجدهم فروردین ماه به علت بیماری ریوی و کلیوی در بیمارستان فوت می‌کند.
اطلاعیه آموزش و پرورش: هیچ گزارشی از بی‌حالی دانش‌آموزان شهرقدس ارسال نشده
آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای بیماری روده و نارسایی کلیوی را علت فوت دانش‌آموز «کارو پشابادی» در بیمارستان میلاد تهران عنوان کرد.
متن اطلاعیه به شرح دیل است:
با تسلیت به خانواده دانش‌آموز کارو پشابادی، علت فوت دانش‌آموز دبیرستان شهید عالمی شهرستان قدس، بیماری روده و نارسایی کلیوی است و در این مدت، حضوری در مدرسه نداشته و در بیمارستان میلاد بستری بوده است.
در روز 28 اسفند 1401 کارو پشابادی دانش‌آموز اصالتاً کردستانی ساکن شهرستان قدس به علت کسالت و دل‌درد با مراجعه به بیمارستان میلاد تهران توسط پزشکان معاینه و به علت عارضه روده بستری می‌شود.
پس از بستری شدن در بیمارستان، نارسایی کلیوی هم مزید بر عوارض بیماری کارو می‌شود و پس از گذشت حدود 20 روز، متاسفانه در تاریخ 18 فروردین ماه 1402 کارو عزیز در بیمارستان از دنیا می‌رود.
بر اساس این گزارش، بیشتر روزهای بستری کارو در زمان تعطیلات نوروزی بوده و بر اساس مستندات موجود، پدر کارو نیز پس از 14 فروردین ماه همزمان با آغاز به کار فعالیت حضوری مدارس، در تماسی با مسؤولان مدرسه، علت غیبت‌ فرزندش را بیماری عنوان کرده و پیگیر تکالیف وی می‌شود.
لازم به ذکر است، پیش از این هم در تاریخ‌های 27 و 28 اسفند و روزهای قبل از آن نیز هیچ گزارشی مبنی بر بی‌حالی دانش‌آموزان دبیرستان شهید عالمی شهرستان قدس گزارش نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1223354/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)

حکم خلاقانه یک قاضی برای متخلف؛ آموزش شیرینی‌پزی جایگزین زندان شد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

اعضای سابق بانجی استودیوی جدیدی زیر نظر پلی‌استیشن تأسیس کردند

مرد سایه اسرائیل کیست؟

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

توضیح سازمان حج درباره وقفه در صدور ویزای حج برخی زائران ایرانی

تیراندازی مرگبار به خودروی تویوتا؛ عاملان تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

نسیم آرامش در شبه‌قاره

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

ویدئویی از آتش‌سوزی جنگل‌های ایلام

بلاگر معروف به اتهام پخش عکس‌های خصوصی همسرش دستگیر شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

عراقچی:مواضع مقداری به هم نزدیک شده است

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

گروگان‌گیری تروئیکا

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

مرگ تلخ دختر دانش آموز پیش از آغاز امتحان بر اثر ایست قلبی

صلح لرزان

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

آتش‌سوزی گسترده در تعویض روغنی بدون مصدوم خاموش شد

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

جاسازی 2.5 کیلو کوکایین در معده؛ مسافر ایران در فرودگاه بازداشت شد

پیکر یکی دیگر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شد

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

ابراز دلگرمی تیم آمریکایی از مذاکرات امروز

رویترز : توافق شد دور بعدی مذاکرات فنی باشد

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

مراجعه 400 مصدوم انفجار بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

سارقان برای دزدیدن طلای بدلی، سر زن جوان را بردیدند!