پیام ویژه

آخرين مطالب

ماجرای اعترافات صوتی آقای رئیس جمهور سياسي

ماجرای اعترافات صوتی آقای رئیس جمهور
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - براساس تازه‌ترین گزارش‌ها، دادستانی فدرال آمریکا از وکلای رئیس جمهور سابق این کشور خواسته بودند تا اسناد مربوط به فایل صوتی «حمله نظامی به ایران» را برگردانند اما آنها چیزی پیدا نکردند!
به گزارش مشرق ، گزارش‌های جدید حاکی از آن است که دادستان‌های فدرال آمریکا اندکی پس از آنکه به ضبط شدن رایزنی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق این کشور درباره گزینه‌های نظامی رویارویی با ایران پی بردند، با صدور احضاریه برای وکلای وی، خواستار تحویل تمام فایل‌ها و اسناد شدند اما وکلای ترامپ چیزی پیدا نکردند!
دو منبع آگاه تایید کرده‌اند که وکلای ترامپ هیچ فایل صوتی با چنین ماهیتی در اموال متعلق به وی یافت نکرده‌اند. این احضاریه که در ماه مارس صادر شده، با هدف بازیابی تمام فایل‌های مرتبط با مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و همچنین اطلاعات مربوط به ایران از جمله نقشه‌ها یا طرح‌های حمله، برای وکلای ترامپ ارسال شده است. دادستانی فدرال به عنوان بخشی از تحقیقات از شهود پرسیده بود که آیا ترامپ در هنگام ترک کاخ سفید، نقشه‌ای حاوی اطلاعات محرمانه و حساس را به فرد یا افرادی نشان داده یا خیر.
همچنین این احضاریه که پیش‌تر سی‌ان‌ان درباره آن گزارش داده بود، به مارک میلی اشاره داشته زیرا ترامپ اسناد طبقه‌بندی‌شده را با خود به جلسه‌ای با حضور میلی برده تا به او ثابت کند تصمیمات نظامی‌ او(ترامپ) درباره ایران، درست و انتقاد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا بی‌جا بوده است.
این جلسه در جولای 2021 در باشگاه گلف ترامپ واقع در بدمینستر در ایالت نیوجرسی برگزار شده و در آن علاوه بر رئیس جمهور سابق آمریکا، دو نفر دیگر نیز حضور داشتند که به مارک میدوز، آخرین رئیس کارکنان کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری ترامپ، در نوشتن یک کتاب کمک می‌کردند.
برخی از مشاوران ترامپ از جمله مارگو مارتین و همچنین لیز هرینگتون، سخنگوی وی نیز در این جلسه حضور داشتند. گفته می‌شود احضاریه پس از شهادت مارتین درباره این فایل‌های صوتی در حضور یک دادگاه عالی صادر و علاوه بر این، احضاریه مشابهی درباره اسناد مرتبط با ایران برای دست کم یک فرد دیگر که در جلسه باشگاه گلف حاضر بوده، ارسال شده است.
استیون چونگ، سخنگوی ترامپ، اتهامات اخیر علیه رئیس جمهور سابق را رد کرده و آن را نتیجه‌گیری «بر پایه درز اخبار جعلی» خوانده که به گفته وی «آشکارا گرایشات حزبی دارد.»
یکی از بخش‌های اصلی تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا به این موضوع مربوط است که آیا ترامپ در تلاش‌های مکرر دولت برای بازگرداندن اسناد(نخستین بار از طریق احضاریه صادرشده در مه پارسال و سپس از طریق حکم تفتیش عمارت وی موسوم به مار-ئه-لاگو در ماه آگوست)سنگ‌اندازی کرده یا خیر.
پس از یورش اف‌بی‌آی به عمارت ترامپ در فلوریدا، حدود 100 فقره سند طبقه‌بندی‌شده یافت شد و در ادامه وکلای ترامپ در جستجوی شخصی، دو فقره سند دیگر با برچسب طبقه‌بندی‌شده پیدا کردند.
پیش از این جستجوها، ترامپ دو سری جداگانه اسناد طبقه‌بندی‌شده را به دولت تحویل داده بود. یک سری در ژانویه 2022 به آرشیو ملی و دیگری در ژوئن 2022 به دادستان‌های فدرال تحویل داده شد.
به گفته این دو منبع آگاه، در اسنادی که در اختیار آرشیو ملی قرار گرفته بود، یک سند مرتبط با گزینه‌های نظامی درباره ایران وجود داشته اما هنوز مشخص نیست که این همان سندی است که ترامپ در نوار صوتی درباره‎اش صحبت می‌کند یا خیر.
حتی اگر دولت آمریکا نتواند اسنادی که ترامپ درباره آن حرف زده را پیدا کند، اظهاراتش در این فایل صوتی می‌تواند برای او مخرب باشد زیرا تیم ویژه تحقیقات، به نتیجه‌گیری نهایی سوق پیدا کرده و پرسش «متهم کردن یا نکردن وی» را مطرح خواهد کرد.
جالب است که ترامپ در این فایل صوتی، اقرار می‌کند که قادر به خارج کردن اسناد از حالت طبقه‌بندی‌شده نیست زیرا او کاخ سفید را ترک کرده و دیگر رئیس جمهور نیست. اگر این موضوع اثبات شود، وکلای ترامپ برای دفاع از او کار دشواری خواهند داشت چون توجیه آنها این بوده که آقای رئیس جمهور در زمان حضور در کاخ سفید این اسناد را از حالت طبقه‌بندی خارج کرده و با خود برده است!

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1367677/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق