پیام ویژه

آخرين مطالب

با حضور رئیس سازمان بسیج شهرداری و مدیرعامل ستاد معاینه فنی؛

نشست بسیجیان ستاد معاینه فنی خودروهای تهران برگزار شد شهرداری تهران

نشست بسیجیان ستاد معاینه فنی خودروهای تهران برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در نشست بسیجیان این ستاد گفت: مجموعه اقدامات صورت پذیرفته برای ارتقای کیفی خدمات در مراکز معاینه فنی شهر تهران در یک سال اخیر با روحیه و تفکر بسیجی انجام شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج نشستی با حضور محمد مهدی حسن زاده رئیس سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران، محمد بنی حسن فرمانده حوزه بسیج معاونت حمل و نقل و ترافیک، شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و جمعی از بسیجیان مجموعه برگزار شد.
در ابتدای این نشست مالکی ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت بانو دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک هفته بسیج گفت: بنا بر فرمایش گرانقدر رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) هفته بسیج فرصتی است برای ارائه حرکت عظیمی که توسط امام راحل(ره) بنیان گذاری شده است. اهمیت بسیج و تفکر بسیجی بر هیچ کس پوشیده نیست. بدون شک امروز حضور پرشور آحاد مردم فلسطین در مبارزه با رژیم غاصب اسرائیل و عملیات طوفان الاقصی نشات گرفته از همین تفکر و الگو برداری از راه و روش و منش بسیج است.
مالکی با اشاره به تحول ایجاد شده در بسیج ستاد معاینه فنی در یکسال اخیر اظهار داشت: روحیه و تفکر بسیجی کارکنان در کلیه ارکان یک سازمان از ابعاد مختلف اقتصادی و اجتماعی و خدمت رسانی به شهروندان تاثیر گذار است. در حال حاضر روزانه در حدود 6 هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه می نماید که با توجه به حضور نیم ساعته خودروها در این مراکز فرصت بسیار مناسبی برای گفتمان و معرفی خدمات شهرداری تهران به شهروندان است. همکاران این مجموعه با روحیه و تفکر بسیجی تلاش می نمایند در فعالیت های اجتماعی و مناسبتی از مشارکت مردم بهره مند و به نحوی آنها را نیز در این ارتباط همراه نمایند که خوشبختانه این رویکرد با استقبال خوب مردم نیز رو به رو بوده است.
مدیر عامل ستاد معاینه فنی در این جلسه ضمن تشریح ضوابط قانونی معاینه فنی در کشور به مجموعه اقداماتی که در یک سال اخیر در راستای تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان نظیر اینترنتی شدن پذیرش در مراکز معاینه فنی، افزایش 10 خط معاینه فنی جدید، ایجاد خدمات خودرویی جدید در مراکز و استفاده از ظرفیت مراکز برای بحث توسعه کسب و کار، پیشنهاد و ارائه لایحه جهت اصلاح قوانین و ضوایط جاری با رویکرد افزایش اثربخشی معاینه فنی انجام گردیده اشاره و در ادامه توضیحاتی در خصوص تشکیل شورای بسیج و عملکرد حوزه بسیج ستاد معاینه فنی ارائه کرد.
در این نشست حسن زاده رئیس سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه اول و تبریک هفته بسیج گفت: شان، ساحت و منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) ویژه است. بانویی با بصیرت و تفکر انقلابی که نسبت به مسائل پیرامون و جامعه حساس بوده و در کارهای ایشان منفعت طلبی و عافیت شخصی دیده نمی شود. همان روحیه و تفکری که بایستی به عنوان یک الگو و چراغ راه برای بسیجیان ما استفاده شود.
حسن زاده با تاکید بر اصل صلابت، پایداری و بصیرت در عقاید همکاران بسیجی اظهار داشت: اعتقاد و حرکت ما بایستی به سمتی باشد که زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) را فراهم سازیم. بایستی در پیشبرد اهداف روزانه با حضرت مهدی(عج) در تعامل و گفتمان باشیم. در دورترین نقاط جهان با هر دین و کیش و مذهبی به موعودی که خواهد آمد اعتقاد دارند. بدون تردید توفیق خدمت به مردم یکی از الطاف و رحمت های حضرت ولیعصر(عج) است که نصیب ما شده است. به دست آوردن این نقش و صلابت در این راه همان تفکر بسیجی است.
وی در خصوص جایگاه و اهمیت بسیج تصریح کرد: خدا را شاکریم که بنا بر فرمایش حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) بسیج نعمت الهام شده بر امام بود.دوستدار کشور،آینده کشور و دین بسیج است.تبریک به همه عزیزان بسیجی که در این راه و مسیر مقدس گام برداشته اند. مسیرهای درست همیشه مخالفان و دشمن دارد. در آیات قرآن نیز بیان شده جبهه حق در بعضی مواقع قلیل هستند ولی کیفیت بیشتری دارند. مقاومت غزه و طوفان الاقصی دنیا را تکان داد و تمام محاسبات رژیم غاصب کودک کش اسرائیل را بر هم زد. جبهه مقاومت با همین تفکر بسیجی هیمنه این رژیم نامشروع را شکست.
در ادامه رئیس سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران ضمن عرض خداقوت به همکاران ستاد معاینه فنی و تقدیر از مجموعه اقداماتی که در یک سال اخیر در راستای خدمت رسانی بهتر به شهروندان انجام گردیده گفت: با تدبیر و تلاش صورت پذیرفته توسط ستاد معاینه فنی خوشبختانه حرکت های کلیدی و ارزشمندی از منظر شهروندان رقم خورده و به نظر می رسد با عنایت به اهمیت مباحث معاینه فنی در حفظ سلامت شهروندان بایستی کلیه مجموعه های شهرداری تهران در موضوع اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و آگاه بخشی عمومی با رویکرد جاری سازی تفکر گفتمان سازی با شهروندان ستاد معاینه فنی را در این ارتباط همراهی نمایند.
پس از ذکر صلوات جهت تعجیل فرج حضرت ولیعصر(عج) بنی حسن فرمانده حوزه بسیج معاونت حمل و نقل و ترافیک با عرض خداقوت و آرزوی سلامتی برای کلیه همکاران گفت: افتخار می کنم که به عنوان یک سرباز در خدمت بسیج شهرداری تهران هستم.پیاده سازی تفکر بسیجی در تمام سطوح مدیریتی یک سازمان می تواند دستاوردهای بسیار ویژه ای به همراه داشته باشد چون با توجه به ساختار و تفکری که در بسیج شکل گرفته نیروها با توسل به خداوند و اهل بیت می توانند در ارکان مختلف سازمان به عنوان پشتیبان فعالیت نمایند و به آن کار برکت دهند. بدون تردید بسیج یعنی سربازی و در تشکیلات بسیج سلسله مراتب جایگاهی ندارد. مقام در بسیج به مفهوم آن است که بتوانید در قلب اشخاص جایگاه و رتبه داشته باشید. من به این جایگاه به عنوان یک بسیجی و سرباز افتخار می کنم. ضمنا از زحمات ستاد معاینه فنی بابت توجه ویژه به مسائل رفاهی کارکنان و تحول ایجاد شده در بحث خدمت رسانی شایسته به شهروندان تقدیر و تشکر می نمایم.
در پایان این جلسه ضمن اعطای احکام اعضای شورای بسیج ستاد معاینه فنی، از بسیجیان نمونه حوزه بسیج معاونت حمل و نقل و ترافیک و ستاد معاینه فنی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1433873/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق