پیام ویژه

آخرين مطالب

سردار ناظر در همایش ادبی فخر ایران؛

شهادت دکتر فخری‌زاده چهره رو به زوال رژیم منحوس صهیونیستی را بر همگان روشن کرد شهرداری تهران

شهادت دکتر فخری‌زاده چهره رو به زوال رژیم منحوس صهیونیستی را بر همگان روشن کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سردار ناظر گفت: شهادت دکتر محسن فخری‌زاده بار دیگر چهره کریه و رو به زوال رژیم منحوس صهیونیستی وجوخه ترور استکبار جهانی و پایگاه نظامی رژیم تروریست آمریکا را بر همگان روشن کرد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، چهارمین همایش ادبی فخر ایران و آیین رونمایی از خودروی دانشمند برجسته هسته‌ای کشور، دکتر «محسن فخری‌زاده» به‌مناسبت سومین سالروز شهادت این شهید وارسته و والامقام، صبح امروز (چهارشنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم که با حضور «سیدمحمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس جمهور، سردار سرتیپ دوم «محمدقاسم ناظر» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ضیاءالدین آقاجانپور» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حجت الاسلام و المسلمین «محمد باقر ابراهیمی معاون فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی ودجا» و جمعی از مسئولان و مدیران این سازمان، دکتر «سید مجتبی ابطحی» دبیر کل کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین، امیر «ابراهیم گلفام» جانشین معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، حجت الاسلام و المسلمین«عبدالعلی گواهی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام و المسلمین «عبدالنبی صداقت» نماینده محترم ولی فقیه در قرارگاه ثارالله، سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، خانواده شهیدان فخری زاده، علی محمدی، رضایی‌نژاد، سفرای کشورهای مختلف، نمایندگان جنبش‌های مقاومت در منطقه، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین شاعران انقلابی کشور از جمله علیرضا قزوه، حجت الاسلام سید عبدالله حسینی، علی محمد مؤدب، محمدمهدی سیار، حمید هنرجو، محمدمهدی عبداللهی و نغمه مستشارنظامی و... و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد، سردار سرتیپ دوم «محمدقاسم ناظر» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، طی سخنانی، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای کشور، به ویژه شهید محسن فخری‌زاده، اظهار داشت: چهار سال قبل، شهادت دکتر محسن فخری‌زاده بار دیگر چهره کریه و رو به زوال رژیم منحوس صهیونیستی وجوخه ترور استکبار جهانی و پایگاه نظامی رژیم تروریست آمریکا را بر همگان روشن کرد.
سردار ناظر گفت: این ترور خباثت‌آلود نشان از عمق ترس و استیصال دشمنان مرعوب و سرسپردگان داخلی و خارجی از پیشرفت‌های چشمگیر کشور در صنایع نوین و دست‌یابی به مدارج بالای علمی و فناوری و نشان از اوج حقد و حقارت آمریکا و اسرائیل و اذنابش از سیلی دانشمندان نخبه و فرزندان برومند این مرز و بوم بود.
مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تصریح کرد: ترور شهید فخری‌زاده اگرچه ضربه سنگینی به صنایع دفاعی کشور بود، اما رژیم صهیونیستی و آمریکا باید بدانند که حرکت در مسیر راه شهید فخری‌زاده و دیگر شهدای هسته‌ای هرگز دچار وقفه نمی‌شود و درخت تنومند نظام مقدس جمهوری اسلامی با خون مطهر شهیدان وطن روزبه‌روز مستحکم‌تر و دشمنان اسلام بیش از پیش به اضمحلال و نابودی نزدیک‌تر خواهند شد.
سردار ناظر افزود: امروز موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مفتخر است که از خودروی مورد هدف شهید فخری‌زاده رونمایی کند تا سندی بر حقانیت راه شهید فخری‌زاده باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق