پیام ویژه

آخرين مطالب

دریاسالار سرشناس آمریکایی به اتهام فساد مالی محکوم شد بين الملل

دریاسالار سرشناس آمریکایی به اتهام فساد مالی محکوم شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی مقام شماره 2 سابق نیروی دریایی این کشور در دادگاه از بابت ارتکاب ارتشاء و دیگر جرایمی که حین زد و بند با یک شرکت بر سر تحویل قرارداد در ازای کسب یک شغل پردرآمد مرتکب شده محکوم شناخته شده است.
 بر اساس گزارش روزنامه «هیل»، طبق یک بیانیه صادر شده از سوی دفتر دادستانی واشنگتن دی.سی، دریادار بازنشسته، «رابرت برک»، معاون عملیات‌های دریایی سابق فرمانده نیروی دریایی ایالات متحده از بابت ارتکاب ارتشاء و دسیسه‌چینی برای ارتشا و به پیش بردن منافع مالی شخصی در ضمن پنهان کردن حقایق در دادگاه محکوم شناخته شده است.
به این ترتیب او به بلندپایه‌ترین مقام نظامی که در تاریخ ایالات متحده از بابت ارتکاب یک جرم فدرال در حین خدمت فعال محکومیت دریافت می‌کند، تبدیل شده است.
بازار
«جنین پیرو»، دادستان موقت واشنگتن دی.سی در بیانیه‌ای تصریح کرد: «وقتی کسی از جایگاه خود سوءاستفاده کرده و به اعتماد عمومی خیانت کرده تا پول‌های نامشروع به جیب بزند این کار باعث تضعیف اعتماد به دولتی که آن را نمایندگی می‌کند خواهد شد. سازمان ما به همراه شرکایی که اعمال قانون می‌کند، فساد را – چه شامل رشوه و چه شامل قراردادهای غیرقانونی باشد – ریشه‌کن کرده و مرتکاب فساد را صرف‌نظر از اینکه چه عنوان یا رده‌ای داشته‌ باشند، پاسخگو خواهد کرد.»
رابرت برک که 63 سال سن دارد، سال گذشته میلادی به همراه مدیران ارشد دیگر بخش خدمات فن‌آوری در شرکت «نکست جامپ»، شرکتی که او بعد از بازنشستگی از ارتش به آن پیوست، متهم به ارتشاء و دسیسه‌چینی برای ارتکاب ارتشا شد.
این پرونده قضایی ضربه‌ای ویران‌کننده به نیروی دریایی آمریکا می‌زند؛ نیرویی که در چند سال اخیر شاهد کاهش اعتماد به چندین تن از فرماندهان ارشد، شکست‌های فرماندهی و رسوایی‌های ارتشاء بوده است.
رابرت برک که سابقه خدمت در زیردریایی‌های تهاجمی مجهز به موشک‌های بالستیک را دارد، در ادامه روند پیشرفت خود در رده‌های نیروی دریایی، در سال 2016 به سمت رئیس پرسنل نیروی دریایی رسیده و مدتی بعد در ژوئن 2019 معاون عملیات‌های دریایی فرمانده این نیروی ارتش آمریکا شد. او سپس به سمت فرماندهی واحد اروپا-آفریقای نیروی دریایی آمریکا و فرماندهی نیروهای مشترک متحد در ژوئن 2020 رسیده و در تابستان سال 2022 از ارتش بازنشسته شد.
وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «رابرت برک به کارمندانش دستور داده یک قرارداد 355 هزار دلاری را نصیب یک شرکت کنند و مدتی بعد از بازنشسته شدن از نیروی دریایی در سال 2022، در همان شرکت مشغول به کاری با درآمد 500 هزار دلار در سال شده است.»
او همچنین در تلاشی نافرجام به دنبال قانع کردن یکی از افسران ارشد برای آنکه قرارداد دیگری را نصیب این شرکت کند، بود.
به گزارش واشنگتن پست، قرار است حکم مجازات رابرت برک در ماه اوت، در همان ماهی که 2 مدیر ارشد دیگر بخش خدمات فن‌آوری شرکت نکست جامپ قرار است در رابطه با همین پرونده در دادگاه محاکمه شوند، صادر شود.
نیروی دریایی آمریکا در سال‌های اخیر درگیر پرونده‌های رسوایی فساد دیگری نیز بوده که یکی از چشمگیرترین آنها مربوط به «لئونارد فرانسیس» مشهور به «لئونارد چاق» است که رشوه‌های مختلفی به افسران نیروی دریایی به میزان بیش از 500 هزار دلار از جمله بلیط‌های سفر و اتاق‌های هتل و غذاهای رستوران‌های گرانقیمت داده است.
فرانسیس در نوامبر 2024 بعد از فرار از بازاشت خانگی و سفر به ونزوئلا و در ادامه بازگشت مجدد به کشورش طی یک تبادل زندان در سال 2024، به 15 سال حبس محکوم شد. او در راستای توافق برای اقرار به گناهکاری، به بازرسان دولت اطلاعاتی درباره جرایم دیگر افسران ارشد نیروی دریایی را داد که منجر به محکومیت آنها شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591729/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت پرده طلاق تاکتیکی ترامپ از تل‌آویو

مرگ‌‏های گران؛ تاثیر افزایش تعرفه‌‏های پزشکی بر بیماران

پروازها به فرودگاه بن‌گوریون همچنان لغو می‌شوند

بندرعباس؛ انفجار پنهان ‌

پرونده ایران؛ ترامپ برنامه اروپا را خراب کرد

قطر: به ترامپ رشوه ندادیم

اظهارات قابل تأمل سخنگوی اتاق اصناف در خصوص رشد عجیب یارانه نان

مجوز واردات برق برای صنایع بزرگ صادر شد؛ ناترازی برق حل می‌شود؟

پزشکیان آمده برخی پرونده‌ها را ببندد

بد و خوب گـازوئیل سه نرخی

تاکید گولان بر مواضع قبلی: اسرائیل به کودک‌کشی افتخار می‌کند

قتل دومین اینفلوئنسر معروف مقابل دوربین

مردی به خاطر نامزدش مادرش را کشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 اردیبهشت 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 اردیبهشت 1404

«ارابه‌های گیدئون»؛ طرح نظامی اسرائیل برای اشغال کامل غزه

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: نیازمند ورود کمک‌های بیشتر به غزه هستیم

معامله نتانیاهو با اسموتریچ، ادامه بقا در مقابل شهرک‌سازی

ابراز نگرانی آمریکا از احتمال سقوط حکومت جولانی

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد عامل کسب موفقیت است

خیز بلند بیت‌کوین برای ثبت رکورد تاریخی

دیدار مردمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد شهید عامل است

سومین جلسه رسیدگی به قتل پسر جوان با سم مار؛ عموی مقتول ادعای بی‌گناهی کرد

جاده چالوس پس از 10 روز باز شد

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس: فردی را داریم که 331 واحد ملک به نام خود دارد!

سخنگوی تعزیرات: در هیچ کجای دنیا نان را اجباری به مردم نمی‌فروشند

جزئیات پروژه‌های ارزی بانک مرکزی

تمایل آلمانی‌ها به سرمایه‌گذاری در برق ایران

تکرار طرح راندن فلسطینی‌ها از نوار غزه؛ مقصد کجاست؟

یک تحلیلگر: مواضع متناقض واشنگتن بخشی از استراتژی دیپلماتیک امریکاست

میراث رئیسی

ترامپ: از خاورمیانه پول زیادی جمع کردم

اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی سوریه را لغو کرد

هشدار به حجاج؛ ظهرها در هتل بمانید

واژگونی خودرو 7 کشته و زخمی بر جا گذاشت

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران: پیک برق واقعی در تیر و مرداد است

وضعیت بازار خودرو امروز سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

اتحادیه اروپا توافقنامه همکاری با اسرائیل را بازنگری می‌کند

لاپید: طرح فراگیر پایان جنگ را تقدیم آمریکایی‌ها کرده‌ام!

سیل شدید در هند

از 60 میلیون ایرانی در سن کار چند نفر شاغلند؟

خبر مهم درباره قیمت روغن

افزایش قیمت بنزین در راه است؟

تاریخ رونمایی پرچمدار جدید ناتینگ اعلام شد

انتقاد «سازندگی» از تبلیغ سایت همسریابی در صداوسیما

هدف قرار گرفتن یک تانک رژیم صهیونیستی در شرق خان یونس

حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است

اعتراف به شکست رژیم اسرائیل در جلوگیری از ادامه عملیات یمن

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.