حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است و کامیونهای محدودی که به گذرگاه کرم ابو سالم رسیده است، توسط هیچ طرف بین المللی تحویل گرفته نشده است.
جنبش حماس عنوان داشت: اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درمورد ورود کمکها به نوار غزه، تلاشی برای گمراه کردن و فریب دادن جامعه بین الملل است.
حماس خاطرنشان کرد: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است و آن تعداد کم از کامیونهایی که به گذرگاه کرم ابو سالم رسیده است، توسط هیچ طرف بین المللی تحویل گرفته نشده است.
حماس اظهار کرد: تشدید تجاوزات با آزادی الکساندر عیدان، اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی و با وجود حضور هیاتها در دوحه، نیت نتانیاهو برای مخالفت با سازش و اصرار وی به جنگ را برملا میکند.
جنش حماس تاکید کرد: ما رژیم اشغالگر را مسئول شکست تلاشها برای دست یابی به یک توافق در سایه اعلام مسئولیت آن برای ادامه تجاوزات و کوچاندن مردم ما میدانیم.
حماس تصریح کرد: گسترش دامنه مواضع بین المللی در مخالفت با تجاوزات و محاصره، یک محکومیت جدید علیه سیاستهای رژیم اشغالگر و حمایت از خواستههای مردم ما است.
این جنبش ادامه داد: ما تلاشهای میانجیگران را ارج مینهیم و بر تعامل مثبت و مسئولانه خود با هر ابتکارعملی جهت توقف تجاوزات تاکید میکنیم.
به گزارش روزنامه عبری اسرائیل هیوم، کمکهایی که وارد غزه خواهد شد طبق سیستم قدیمی خواهد بود و شامل حدود 30 کامیون در روز و شامل کمکهای پزشکی و مواد غذایی مانند جایگزینهای شیر و آرد هستند.
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گزارش داد که «تعداد کامیونهای کمکرسانی که وارد نوار غزه میشوند محدود خواهد بود تا زمانی که یک شرکت آمریکایی مسئولیت تحویل آنها به ساکنان نوار غزه را بر عهده بگیرد.»
این روزنامه توضیح داد که کارمندان شرکت آمریکایی در مورد ماهیت کار خود یک جلسه توجیهی در اراضی اشغالی دریافت کردند، زیرا انتقال کمکها به غزه به روشی جدید انجام میشود که از رسیدن آن به جنبش حماس جلوگیری میکند.
این روزنامه افزود: در جلسه توجیهی کمیته امور خارجه و دفاع کنست که تقریبا دو ساعت به طول انجامید، سؤالات زیادی در مورد مواضع متناقض در مورد ورود کمکها به غزه از سوی حاضران مطرح شد.
«اسعد غانم» کارشناس مسائل اسرائیل گفت: ورود کمکها به غزه در چارچوب سیاست اسرائیل برای دستیابی به دو هدف اصلی انجام میشود: اول کاهش فشار آمریکا و اروپا بر دولت است. هدف دوم ادامه عملیات نظامی جدید اسرائیل بدون هیچ گونه اعتراضی از سوی جامعه بینالمللی است چراکه منع کمکها باعث درخواست برای توقف جنگ و تغییر موضع بسیاری از کشورها میشود.
طبق گزارش «ارم نیوز»، وی افزود: علیرغم مواضع اعلام شده رهبران ائتلاف دولتی درخصوص امتناع از کمک رسانی به غزه، خطر ادامه سیاستی که از مارس گذشته در پیش گرفته شده است را متوجه شدهاند. این کمکها پاسخگوی حداقل نیازهای مردم نیست.
وی ادامه داد: این اقدام اسرائیل را قادر میسازد تا از هرگونه فشار برای دستیابی به توافق آتشبس با حماس دوری کند، بهویژه که این فشارها اخیرا از سوی آمریکا افزایش یافته است. این تصمیم به اسرائیل این آزادی را میدهد که تلاشهای میانجیها و مذاکرات جاری را ناکام بگذارد.
«رائد نعیرات» کارشناس مسائل اسرائیل گفت: اسرائیل در تلاش است تا گرسنگی در نوار غزه را به گونهای مدیریت کند که از قحطی جلوگیری کند و بتواند بدون هیچ گونه اعتراض بینالمللی به عملیات نظامی خود در مناطق مختلف با آزادی کامل ادامه دهد.
نعیرات به «ارم نیوز» توضیح داد که «موضوع به تلاشهای نتانیاهو برای خنثی کردن تلاشهای میانجیها برای دستیابی به توافق جدید با حماس مرتبط است، بهویژه با توجه به نشانههای مثبت احتمال دستیابی به سازش بین دو طرف که تضمین میکند دایره درگیری گسترش نمییابد».
وی گفت: اسرائیل مقادیر محدودی را با استفاده از سازوکار قدیمی برای مدت محدودی وارد غزه خواهد کرد و سپس با همکاری شرکت آمریکایی مربوطه برای رساندن کمکها به ساکنان مناطق خاص تلاش خواهد کرد و احتمال دارد این اقدام بعدا با شکست مواجه شود.
وی گفت: ممانعت از رسیدن کمکها به حماس بهانهای برای گرسنگی دادن به ساکنان نوار غزه و طولانیتر کردن جنگ و تلاش نتانیاهو برای برآورده کردن خواستههای شرکای خود در حزب راست اسرائیل است.
-
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱:۵۳
-
۷ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591865/