پیام ویژه

آخرين مطالب

اتحادیه اروپا توافقنامه همکاری با اسرائیل را بازنگری می‌کند بين الملل

اتحادیه اروپا توافقنامه همکاری با اسرائیل را بازنگری می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / ساعاتی پس از اعلام تصمیم دولت انگلیس برای توقف مذاکرات تجاری با رژیم صهیونیستی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز با اشاره به تشدید اوضاع انسانی در غزه، از آغاز روند بازنگری در توافقنامه همکاری این اتحادیه با تل‌آویو خبر داد.
 کایا کالاس عصر سه‌شنبه در پایان نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، در یک نشست خبری گفت: «وضعیت در غزه فاجعه‌بار است. کمک‌هایی که اسرائیل اجازه داده وارد شوند، هرچند گام مثبتی است، اما در برابر حجم نیازهای انسانی، تنها قطره‌ای در اقیانوس است. کمک‌های بشردوستانه باید فوراً، بدون مانع و در مقیاسی گسترده وارد غزه شود.»
وی تأکید کرد که این نکات را در گفت‌وگوهای خود با مقام‌های اسرائیلی، سازمان ملل و رهبران منطقه‌ای مطرح کرده و افزود: «اعمال فشار برای تغییر وضعیت ضروری است. روشن است که اکثریت قاطع کشورهای عضو موافق بازنگری در بند دوم توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا با اسرائیل هستند. بنابراین ما این روند را آغاز خواهیم کرد.»
کالاس با انتقاد از محدودیت‌های رژیم صهیونیستی برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به داخل غزه گفت: «کامیون‌های حامل کمک‌های انسانی پشت مرزها منتظرند. هزاران کامیون آماده ورود به غزه هستند. صد کامیونی که اخیراً وارد شدند، گرچه اقدامی مثبت بود، اما به‌هیچ‌وجه کافی نیست. کشورهای عضو اتحادیه اروپا به‌شدت خواهان ارسال این پیام هستند که رنج مردم غزه قابل‌تحمل نیست.»
وی از بیان جزئیات مربوط به شمار کشورهایی که خواهان بازنگری در توافق‌نامه هستند خودداری کرد اما گفت: «اکثریت بزرگی در این نشست از این موضوع حمایت کردند. همه ما وضعیت غزه را غیرقابل‌قبول می‌دانیم و هدف‌مان کمک واقعی به مردم و باز کردن مسیر ورود کمک‌ها به داخل غزه است. نجات جان انسان‌ها باید در اولویت قرار گیرد.»
بازار
توافق‌نامه همکاری میان اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی موسوم به «توافق‌نامه مشارکت» که در سال 2000 لازم‌الاجرا شد، چارچوب اصلی روابط اقتصادی، علمی، فنی و سیاسی میان دو طرف را تعیین می‌کند. طبق بند دوم این توافق‌نامه، رعایت حقوق بشر و اصول دموکراتیک شرط لازم برای تداوم همکاری‌ها محسوب می‌شود.
در هفته‌های اخیر، با تشدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه و افزایش فشارهای بین‌المللی، شماری از اعضای اتحادیه اروپا خواستار بازنگری در این توافق‌نامه شده‌اند. مقام‌های اروپایی می‌گویند ادامه انسداد کمک‌های بشردوستانه، حمله به مراکز درمانی، و آوارگی گسترده فلسطینیان، به‌ویژه در رفح، می‌تواند ناقض اصول مندرج در این توافق‌نامه باشد.
این تحولات در حالی روی می‌دهد که انگلیس نیز ساعاتی پیش اعلام کرد مذاکرات برای امضای توافق‌نامه تجارت آزاد جدید با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده و سفیر این رژیم را در لندن احضار کرده است.
جنگ غزه که از مهرماه 1402 آغاز شد، با محاصره کامل این منطقه، تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی، و جلوگیری از ورود گسترده دارو و غذا، موجب شهادت ده‌ها هزار فلسطینی، به‌ویژه زنان و کودکان شده و به گفته سازمان ملل، در حال تبدیل‌شدن به یک بحران انسانی بی‌سابقه است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591874/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرگ‌‏های گران؛ تاثیر افزایش تعرفه‌‏های پزشکی بر بیماران

پروازها به فرودگاه بن‌گوریون همچنان لغو می‌شوند

بندرعباس؛ انفجار پنهان ‌

پرونده ایران؛ ترامپ برنامه اروپا را خراب کرد

قطر: به ترامپ رشوه ندادیم

اظهارات قابل تأمل سخنگوی اتاق اصناف در خصوص رشد عجیب یارانه نان

مجوز واردات برق برای صنایع بزرگ صادر شد؛ ناترازی برق حل می‌شود؟

پزشکیان آمده برخی پرونده‌ها را ببندد

بد و خوب گـازوئیل سه نرخی

تاکید گولان بر مواضع قبلی: اسرائیل به کودک‌کشی افتخار می‌کند

قتل دومین اینفلوئنسر معروف مقابل دوربین

مردی به خاطر نامزدش مادرش را کشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 اردیبهشت 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 اردیبهشت 1404

«ارابه‌های گیدئون»؛ طرح نظامی اسرائیل برای اشغال کامل غزه

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: نیازمند ورود کمک‌های بیشتر به غزه هستیم

معامله نتانیاهو با اسموتریچ، ادامه بقا در مقابل شهرک‌سازی

ابراز نگرانی آمریکا از احتمال سقوط حکومت جولانی

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد عامل کسب موفقیت است

خیز بلند بیت‌کوین برای ثبت رکورد تاریخی

دیدار مردمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد شهید عامل است

سومین جلسه رسیدگی به قتل پسر جوان با سم مار؛ عموی مقتول ادعای بی‌گناهی کرد

جاده چالوس پس از 10 روز باز شد

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس: فردی را داریم که 331 واحد ملک به نام خود دارد!

سخنگوی تعزیرات: در هیچ کجای دنیا نان را اجباری به مردم نمی‌فروشند

جزئیات پروژه‌های ارزی بانک مرکزی

تمایل آلمانی‌ها به سرمایه‌گذاری در برق ایران

تکرار طرح راندن فلسطینی‌ها از نوار غزه؛ مقصد کجاست؟

یک تحلیلگر: مواضع متناقض واشنگتن بخشی از استراتژی دیپلماتیک امریکاست

میراث رئیسی

ترامپ: از خاورمیانه پول زیادی جمع کردم

اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی سوریه را لغو کرد

هشدار به حجاج؛ ظهرها در هتل بمانید

واژگونی خودرو 7 کشته و زخمی بر جا گذاشت

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران: پیک برق واقعی در تیر و مرداد است

وضعیت بازار خودرو امروز سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

اتحادیه اروپا توافقنامه همکاری با اسرائیل را بازنگری می‌کند

لاپید: طرح فراگیر پایان جنگ را تقدیم آمریکایی‌ها کرده‌ام!

سیل شدید در هند

از 60 میلیون ایرانی در سن کار چند نفر شاغلند؟

خبر مهم درباره قیمت روغن

افزایش قیمت بنزین در راه است؟

تاریخ رونمایی پرچمدار جدید ناتینگ اعلام شد

انتقاد «سازندگی» از تبلیغ سایت همسریابی در صداوسیما

هدف قرار گرفتن یک تانک رژیم صهیونیستی در شرق خان یونس

حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است

اعتراف به شکست رژیم اسرائیل در جلوگیری از ادامه عملیات یمن

مدودف: جنگ اوکراین به صلح نیاز دارد، نه آتش‌بس

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.