پیام ویژه

آخرين مطالب

«ارتشِ روانی»؛ ناگفته‌هایی از سونامی خودکشی نظامیان صهیونیست بين الملل

«ارتشِ روانی»؛ ناگفته‌هایی از سونامی خودکشی نظامیان صهیونیست
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر /در شرایطی که فرماندهان صهیونیست بدون توجه به وضعیت روحی نیروهای‌شان، بار دیگر آنها را فراخوانده‌اند، محافل عبری معتقدند که نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی دارای اختلالات روانی هستند.
به گزارش العربی الجدید، بعد از ظهر یکی از روزهای ماه آوریل، گورستان نظامی در شهرک کریاد شائول در تل آویو، مملو از صدها نظامی صهیونیست و خانواده‌های آنها بود و شش نظامی، تابوت یکی از رفقای خود را حمل می‌کردند و تاج گل‌هایی را روی قبری خالی قرار می‌دادند.
موج بزرگ خودکشی در ارتش رژیم صهیونیستی بعد از جنگ غزه
روزنامه عبری هاآرتص در آن زمان درباره این مراسم تشییع جنازه گزارش داد که هویت نظامی کشته شده‌ای که مراسم او برگزار شد، مشخص نبود؛ نه به این دلیل که هویت او به دلیل مثلاً عضویت در یگان‌های مخفی ارتش رژیم صهیونیستی باید محرمانه می‌ماند، بلکه به این دلیل که او خودکشی کرده بود.
طبق تحقیقات روزنامه هاآرتص و در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی با سیاست سانسور نظامی شدید، از افشای هرگونه آمار مربوط به تلفات خود جلوگیری می‌کند، بر اساس آمار رسمی حداقل 35 نظامی صهیونیست از زمان آغاز جنگ در حین انجام وظیفه خودکشی کرده‌اند که 28 نفر از آنها مربوط به پایان سال گذشته بوده‌اند. ارتش تل آویو ابتدای امسال از ارائه اطلاعات دقیق در مورد موارد خودکشی در میان نیروهایش خودداری کرده است.
در بیشتر موارد، زمانی که از ارتش رژیم صهیونیستی خواسته می‌شود در مورد شرایط خودکشی نیروهای خود و شرایط مرگ آنها پاسخگو باشد، معمولاً پاسخ‌های مبهمی مانند اینکه این یک حادثه پیچیده است، ارائه می‌دهد و در اغلب اوقات می‌گوید که هیچ نشانه‌ای از قبل، مبنی بر قصد این نیروها برای خودکشی وجود نداشته است.
ماجرای نظامی صهیونیست که چند بار خودکشی کرد
با این حال در مورد نیروی ذخیره‌ای که در آوریل گذشته خودکشی کرد، هشدارهای متعددی در پرونده‌های ارتش و وزارت جنگ وجود داشت. این نظامی صهیونیست مانند بسیاری از همکارانش در 8 اکتبر 2023 مجبور شد به ارتش بپیوندد و در یکی از تیپ‌های زرهی ذخیره خدمت کند.
تیپی که این نظامی صهیونیست با هویت افشا نشده، در آن فعال بود، در شهر نهاریا در شمال الجلیل غربی استقرار داشت و با گذشت زمان، این تیپ به نوار غزه اعزام شد؛ جایی که او بیشتر اوقات مجبور بود در منطقه خان یونس در جنوب نوار غزه بجنگد سپس در فوریه سال گذشته از غزه خارج شد. طبق گزارش روزنامه هاآرتص نگاهی سریع به پرونده پزشکی این نظامی نشان می‌دهد که او در طول خدمت خود بارها اقدام به خودکشی کرده است.
وضعیت روانی نظامی مذکور صهیونیستی بعد از خروج از غزه بدتر هم شد و او در یک مرکز بهداشت روان بستری بود. او در نوامبر گذشته با وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تماس گرفت و به دلیل آسیب‌های روانی به عنوان یک نظامی مجروح جنگی خواستار ارجاع به یک واحد توان‌بخشی شد. این نظامی صهیونیست در حالی که شرایط روانی بسیار بدی داشت، مجدداً در ماه مارس برای اعزام دوباره به غزه، به ارتش احضار شد.
در گزارش روزنامه هاآرتص آمده است که یکی از دوستان این نظامی می‌گوید: در طول آموزش‌های قبل از عملیات، دوستم به من گفت که در یک مرکز مراقبت‌های بهداشت روان است. ظاهراً من تنها کسی بودم که از این موضوع خبر داشتم و احساس می‌کردم که حال دوستم خوب شده است و اصلاً پیش‌بینی نمی‌کردم ممکن است دست به خودکشی بزند. در شرایطی که ما در میدان جنگ بودیم، او یک روز که به مرخصی رفته بود با فرمانده خود تماس گرفت و گفت که حالش بسیار بد است، فرمانده هم خیلی مقاومت نکرد و به او اطلاع داد که به محض ورودش به پایگاه نظامی بلافاصله از خدمت معاف خواهد شد. در حالی که همه می‌دیدیم حال دوستم چقدر بد است اما هیچکس اقدام به پس گرفتن سلاح او یا اعزام وی به مرکز سلامت روان نکرد و در نهایت چند ساعت بعد، این نظامی 25 ساله اسرائیلی با سلاح خودش جان خود را گرفت.
ارتشِ روانی رژیم صهیونیستی
روزنامه عبری هاآرتص تصریح کرد: ارتش اسرائیل این حادثه را یک اشتباه نقطه‌ای می‌داند و وعده داده که از آن درس بگیرد، اما یک منبع در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که بحث خودکشی یک مسئله استثنایی و جدید در ارتش نیست و در میان ده‌ها هزار نظامی که طی دو هفته گذشته به عنوان نیروی ذخیره به ارتش فراخوانده شده‌اند، صدها و حتی شاید هزاران نفر با آسیب‌های روانی شدید با ما تماس گرفتند. هیچکس تعداد دقیق آنها را نمی‌داند؛ نه در بخش نیروی انسانی، نه ارتش، نه در بخش سلامت روان و نه در واحد توانبخشی.
بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که در سوابق خود اطلاعاتی در مورد همه آسیب دیدگان روانی که در واحد توان‌بخشی وزارت جنگ تحت درمان هستند، ندارد و این مورد به ویژه درباره نظامیان مبتلا به اضطراب بعد از سانحه شدید صدق می‌کند.
کارشناسان بخش سلامت روان که با روزنامه هاآرتص مصاحبه کرده بودند گفتند که هیچ اطلاعات سیستماتیکی در مورد نظامیانی که از نظر روحی و روانی معلول شناخته شده‌اند، ارائه نمی‌شود.
یک فرمانده گردان زرهی نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با هاآرتص اظهار داشت که وزارت جنگ تل آویو از افشای اطلاعات شخصی نیروهایی که تحت درمان روانی هستند می‌ترسد و بنابر این ما چاره‌ای جز استخدام افسران سلامت روان بیشتر نداریم تا اگر نیرویی دچار بحران روانی شده، بتواند با آنها در میان بگذارد.
روزنامه هاآرتص گزارش داد: طبق ده‌ها مصاحبه‌ای که انجام شده، ارتش تل آویو نه تنها نیروهایی را که تحت درمان هستند و به عنوان مجروح یا معلول جنگی شناخته می‌شوند مجبور به حضور در جبهه‌های جنگ می‌کند، بلکه نیروهایی که سال‌ها به اضطراب بعد از سانحه مبتلا بودند را هم فرا می‌خواند. به گفته افراد معلول جنگی که به عنوان نیروی ذخیره به ارتش احضار شده‌اند، هیچکس پیش از این به آنها ملاقات نکرده بود، نه متخصصان سلامت روان از طرف ارتش و نه هیچکس دیگری.
معلولان جنگی ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با هاآرتص اعلام کردند که برخی از آنها از زمان جنگ جولای 2006 با لبنان، همچنان از اضطراب بعد از سانحه رنج می‌برند؛ اما با این حال مجبورند در ارتش خدمت کنند. یکی از آنها گفت هیچکس از وضعیت روانی ما سوال نکرده و ما هم نمی‌توانیم درباره آن حرف بزنیم.
ایال بروختر، رئیس شورای داخلی اضطراب بعد از سانحه و رئیس سابق بخش سلامت روان ارتش رژیم صهیونیستی در این زمینه اظهار داشت: مشارکت نیروهای مبتلا به اختلالات روانی در جنگ عواقب جدی خواهد داشت، به ویژه افرادی که مبتلا به اختلال اضطراب بعد از سانحه هستند. تل آویو معمولاً به توانایی خود در بازگرداندن نیروها به میدان جنگ بعد از بروز علائم آسیب‌های روانی افتخار می‌کند؛ اما واقعیت این است که بازگرداندن یک نظامی به میدان جنگ در چنین شرایطی منجر به اختلالات روانی گسترده‌تر خواهد شد.
وی افزود: به نظر می‌رسد که با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی، ارتش ترجیح می‌دهد خطرات را نادیده بگیرد و افراد مبتلا به اختلالات روانی را به میدان جنگ بفرستد.
پروفسور یوسی لوی بالز، رئیس مؤسسه تحقیقات خودکشی در مرکز دانشگاهی روپین هم به نوبه خود گفت که قرار گرفتن نظامیان دارای اختلالات روانی در معرض رویدادهای تهدید کننده، با تلفات و آسیب‌های روانی بیشتری همراه است و خطر خودکشی را به شکل قابل توجهی در میان آنها افزایش می‌دهد؛ به ویژه اینکه این نیروها دسترسی آسان به سلاح دارند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591751/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت پرده طلاق تاکتیکی ترامپ از تل‌آویو

مرگ‌‏های گران؛ تاثیر افزایش تعرفه‌‏های پزشکی بر بیماران

پروازها به فرودگاه بن‌گوریون همچنان لغو می‌شوند

بندرعباس؛ انفجار پنهان ‌

پرونده ایران؛ ترامپ برنامه اروپا را خراب کرد

قطر: به ترامپ رشوه ندادیم

اظهارات قابل تأمل سخنگوی اتاق اصناف در خصوص رشد عجیب یارانه نان

مجوز واردات برق برای صنایع بزرگ صادر شد؛ ناترازی برق حل می‌شود؟

پزشکیان آمده برخی پرونده‌ها را ببندد

بد و خوب گـازوئیل سه نرخی

تاکید گولان بر مواضع قبلی: اسرائیل به کودک‌کشی افتخار می‌کند

قتل دومین اینفلوئنسر معروف مقابل دوربین

مردی به خاطر نامزدش مادرش را کشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 اردیبهشت 1404

پیش بینی قیمت دلار 31 اردیبهشت 1404

«ارابه‌های گیدئون»؛ طرح نظامی اسرائیل برای اشغال کامل غزه

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: نیازمند ورود کمک‌های بیشتر به غزه هستیم

معامله نتانیاهو با اسموتریچ، ادامه بقا در مقابل شهرک‌سازی

ابراز نگرانی آمریکا از احتمال سقوط حکومت جولانی

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد عامل کسب موفقیت است

خیز بلند بیت‌کوین برای ثبت رکورد تاریخی

دیدار مردمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد شهید عامل است

سومین جلسه رسیدگی به قتل پسر جوان با سم مار؛ عموی مقتول ادعای بی‌گناهی کرد

جاده چالوس پس از 10 روز باز شد

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس: فردی را داریم که 331 واحد ملک به نام خود دارد!

سخنگوی تعزیرات: در هیچ کجای دنیا نان را اجباری به مردم نمی‌فروشند

جزئیات پروژه‌های ارزی بانک مرکزی

تمایل آلمانی‌ها به سرمایه‌گذاری در برق ایران

تکرار طرح راندن فلسطینی‌ها از نوار غزه؛ مقصد کجاست؟

یک تحلیلگر: مواضع متناقض واشنگتن بخشی از استراتژی دیپلماتیک امریکاست

میراث رئیسی

ترامپ: از خاورمیانه پول زیادی جمع کردم

اتحادیه اروپا تحریم‌های اقتصادی سوریه را لغو کرد

هشدار به حجاج؛ ظهرها در هتل بمانید

واژگونی خودرو 7 کشته و زخمی بر جا گذاشت

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران: پیک برق واقعی در تیر و مرداد است

وضعیت بازار خودرو امروز سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

اتحادیه اروپا توافقنامه همکاری با اسرائیل را بازنگری می‌کند

لاپید: طرح فراگیر پایان جنگ را تقدیم آمریکایی‌ها کرده‌ام!

سیل شدید در هند

از 60 میلیون ایرانی در سن کار چند نفر شاغلند؟

خبر مهم درباره قیمت روغن

افزایش قیمت بنزین در راه است؟

تاریخ رونمایی پرچمدار جدید ناتینگ اعلام شد

انتقاد «سازندگی» از تبلیغ سایت همسریابی در صداوسیما

هدف قرار گرفتن یک تانک رژیم صهیونیستی در شرق خان یونس

حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است

اعتراف به شکست رژیم اسرائیل در جلوگیری از ادامه عملیات یمن

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.