پیام ویژه - باشگاه خبرنگاران / رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید شیرخام تا پایان سال به 12.5 میلیون تن میرسد.
سید احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: در حال حاضر بازار جو به سبب عدم گشایش اعتبار توسط معاونت بازرگانی تعریفی ندارد، همچنین تامین کنجاله سویا با مشکلاتی روبروست.
وی با بیان اینکه در تولید شیر و گوشت قرمز مشکلی وجود ندارد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید شیرخام به 12.5 میلیون تن برسد.
مقدسی با بیان اینکه نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم، گفت: امکان تامین 100 درصد نیاز کشور در داخل وجود دارد به طوریکه در صورت حمایت و پرداخت مابه التفاوت ارز ترجیحی به عنوان سرمایه گردش به دامداران می توان صادرکننده بود.
رئیس انجمن صنفی گاوداران جمعیت دام سنگین 7 میلیون راس اعلام کرد و افزود: اکنون تقاضا برای خرید حمایتی لاشه گوساله با نرخ 460 هزارتومان وجود ندارد و نرخ منطقی خرید لاشه گوساله 510 تا 520 هزارتومان است که با نرخ 590 هزارتومان باید بدست مصرف کننده برسد؛ قیمت هرکیلو دام زنده را 210 تا 220 هزارتومان است.
بازار ![]()