پیام ویژه - مهر / منابع خبری از حملات جدید پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع خبری از ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.
این منابع به حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان اشاره کردند.
خبرنگار الجزیره گزارش داد که یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را در حد فاصل شهرکهای کفروه و زفتا در جنوب لبنان هدف قرار داد.
بازار ![]()
همچنین یک پهپاد اسرائیلی همچنین مسیر میان شهرکهای کفررمان و حبوش در شهر نبطیه را در جنوب لبنان را هدف قرار داد.
این در حالی است که ساعاتی قبل وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای مشترک مدعی شد که لبنان و رژیم صهیونیستی پس از مذاکراتی در واشنگتن بر سر آتشبس به توافق رسیدهاند.
بر اساس این بیانیه که پس از چهارمین دور گفتگوها با میانجیگری آمریکا صادر شد، اجرای آتشبس به توقف کامل شلیک از سوی حزب الله و خروج همه نیروهای آن از مناطق واقع در جنوب رودخانه لیتانی مشروط شده است.
در این بیانیه آمده است که ارتش لبنان کنترل کامل این مناطق را در دست خواهد گرفت؛ هرچند جزئیات نحوه اجرای ترتیبات امنیتی در این مناطق هنوز روشن نیست.
این بیانیه مشترک افزود: این اقدامات میتواند زمینه پیشرفت به سوی توافقی فراگیر در زمینه صلح و امنیت را فراهم کند.