دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵
بین الملل

داسیلوا: از دموکراسی برزیل حفاظت کردیم

داسیلوا: از دموکراسی برزیل حفاظت کردیم
پیام ویژه - تسنیم/رئیس‌جمهور منتخب برزیل پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور اعلام کرد که آنها موفق شده‌اند مردم را به اهمیت رأی‌دادن برای حفاظت از دموکراسی ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /رئیس‌جمهور منتخب برزیل پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور اعلام کرد که آنها موفق شده‌اند مردم را به اهمیت رأی‌دادن برای حفاظت از دموکراسی متقاعد کنند و با مداخله خارجی از طریق پلتفرم‌های دیجیتال مقابله کنند.
لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور منتخب برزیل، اعلام کرد: ما موفق شدیم مردم را متقاعد کنیم که رأی‌دادن برای حفاظت از دموکراسی در برزیل اهمیتی حیاتی دارد.
به نقل از شبکه المیادین، وی همچنین با اشاره به مداخله خارجی از طریق فضای مجازی گفت: «ما با مداخله خارجی از طریق پلتفرم‌های دیجیتال مقابله کردیم و آن را شکست دادیم.»
رئیس‌جمهور منتخب برزیل با تأکید بر اینکه دولت آینده نماینده همه مردم این کشور خواهد بود، اظهار داشت: «من به نمایندگی از ۲۱۵ میلیون برزیلی حکومت خواهم کرد و دیگر رقیبی انتخاباتی در برابر ما وجود ندارد.»
وی همچنین از تغییر در شیوه اداره کشور خبر داد و گفت که دولت او مشارکت مردم در فرایند تصمیم‌گیری را افزایش خواهد داد.
در همین حال، برونو رودریگز، وزیر امور خارجه کوبا، به نمایندگی از دولت و مردم این کشور، پیروزی انتخاباتی لولا داسیلوا و مردم برزیل را تبریک گفت.
رودریگز این پیروزی را تاریخی توصیف کرد و گفت که این نتیجه، حاکمیت برزیل را حفظ می‌کند و تداوم مبارزه برای عدالت اجتماعی و رفاه شهروندان این کشور را تضمین خواهد کرد.


نظرات شما