پیام ویژه - وزیر آموزش و پرورش ضمن تشریح فرآیند ارزیابی تکمیلی متقاضیان ورود به دانشگاه فرهنگیان گفت: در میان 900 هزار داوطلب کنکور سراسری، 500 هزار نفر متقاضی شرکت در دانشگاه فرهنگیان بوده اند که از میان این داوطلبان، سه برابر ظرفیت یعنی 72 هزار متقاضی جهت ارزیابی تکمیلی پذیرش شدند.
علیرضا کاظمی در جریان بازدید از کانون ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان ضمن گفتوگو با اساتید و داوطلبان، گفت: در جریان بازدید از روند ارزیابی تکمیلی، گزارشهایی از اساتید و داوطلبان دریافت کردیم که جای قدردانی دارد زیرا با نهایت دقت و مراقبت این فرآیند در حال انجام است.
وی با تأکید براینکه هیچ مشکلی در جریان ارزیابی داوطلبان نباید وجود داشته باشد، افزود: دانشگاه فرهنگیان به لحاظ جایگاه و موقعیت، همواره مورد استقبال بوده زیرا دانشجویان با کسب رتبههای بالا، این دانشگاه را به دلایل متعددی به دیگر دانشگاهها ترجیح دادهاند.
بازار ![]()
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این موضوع برای آموزش و پرورش یک فرصت محسوب میشود زیرا در میان تقاضایهای بسیار، بهترینها را انتخاب میشوند.
کاظمی عنوان کرد: امسال از میان 900 هزار داوطلب کنکور،500 هزار داوطلب متقاضی شرکت در دانشگاه فرهنگیان بودهاند که سه برابر ظرفیت را برای مراحل جذب و ارزیابی در نظر گرفتیم.
وی افزود: در سال جاری، 27 هزار نفر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان بوده که طبق قانون سه برابرآن یعنی 72 هزار نفر را از میان بهترینها در تراز علمی انتخاب کرده تا پس از مراحل ارزیابی، جذب شوند.
وزیرآموزش و پرورش با تأکید بر اینکه پذیرش داوطلبان، صرفا به کانون ارزیابی وابسته نیست، ادامه داد: ارزیابی این کانون، فقط بخشی از فرایند امتیاز جذب داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان است. 50 درصد این امتیاز مربوط به تأثیر قطعی معدل و25درصد آن مربوط به سوابق تحصیلی و تراز کنکور سراسری و 25 درصد دیگر آن به ارزیابی کانون بستگی دارد. در نهایت برآیند این 4 مرحله تعیین میکند چه کسی میتواند دانشجوی این دانشگاه شود.
وی تأکید کرد: کسی که میخواهد معلم شود و تربیت دانشآموز را برعهده گیرد باید از میان بهترینهای علمی، رفتاری، ارزشها و هنجارهای عمومی جامعه باشد.
وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اینکه بهترین امانتها را به معلمان واگذار میکنیم، افزود: ضرورت دارد تا در میان داوطلبان، شایستهترینها برای معلمی انتخاب شوند تا فرزندانمان را با خاطر آسوده به آنها بسپاریم.
کاظمی با تأکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان، همواره مورد توجه مقام معظم رهبری بوده است، گفت: این دانشگاه از مهمترین بخشهای آموزش و پرورش است. تلاش ما بر این است تا این دانشگاه تقویت شود، از این رو رفع مشکلات دانشگاه را در اولویت قرار دادهایم.
وی بر افزایش سطح علمی دانشگاه با جذب هیأت علمی تأکید کرد و گفت: به دنبال جذب اساتید جوان و متخصص در حوزه علمی و تربیتی هستیم. وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در سال گذشته حدود هزار مجوز جذب هیأت علمی گرفته شد و فرایند جذب آن در حال انجام است و قریب به 2700 پست هیأت علمی و سازمانی نیز برای این دانشگاه از طریق رایزنی با دولت دریافت شده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی اظهار کرد: اعتبارات این دانشگاه نیز رشد خوبی داشته است از این رو امیدواریم با افزایش بیش از هزار درصدی در برخی از ردیفها، اتفاقات خوبی در این دانشگاه رقم خورد.