پیام ویژه - فارس /رئیس پلیس راهور کشور در خصوص ویدئوی منتشرشده در فضای مجازی که در آن چند جوان با خودروهای میلیاردی رنگارنگ جاده را بسته و به آوازخوانی و تهیه کلیپ مشغولند، اصل ماجرا را توضیح داد.
در یکی دو روز اخیر انتشار فیلم و کلیپهایی از تردد خودروهای بنز، مک لارن، شورلت و لامبورگینی با پلاک گذرموقت در جاده فیروزکوه خبرساز شده بود به خصوص فیلمی که روز گذشته منتشر شد و اینگونه نمایش می داد که چند جوان با خودروهایشان مسیر را مسدود کرده و با ایجاد راهبندان در مسیر و ایجاد توقف برای عبور سایر خودروها برای صفحه اینستاگرامی خود در حال تهیه محتوا هستند.
برخورد پلیس راهور با تخلفات نمایشی، حرکات خطرناک و رانندگی خارج از چارچوب قانون برکسی پوشیده نیست تا جایی که چندی پیش خودروی تویوتایی که در وسط یک چهارراه در شهر اصفهان اقدام به حرکات نمایشی کرده بود توقیف شد.
بازار ![]()
رئیس پلیس راهور کشور میگوید که در روزهای 20 و 21 مرداد پلیس راه برای انجام عملیات عمرانی در محدوده تونل چپ دره در جاده فیروزکوه مسیر را به صورت مقطعی مسدود کرده و خودروها را به باند خارج از تونل هدایت می کرد که این افراد هم برای جذب فالووور با سوءاستفاده از فرصت بدست آمده و بکارگیری تکنیکهای مجازی و هوش مصنوعی و به تصویر کشیدن صف خودروها اینگونه وانمود کردند که خودشان جاده را بستهاند؛ در حالیکه اینطور نبوده و هم پلیس فتا با آنها برخورد کرد و هم به مأموران گفتیم که به علت اجرای حرکات نمایشی در حین رانندگی در طول مسیر ماشین ها را توقیف کنند.