پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
بین الملل

ادعای یک رسانه انگلیسی؛ پیشنهاد آمریکا و روسیه برای اشغال اوکراین به سبک کرانه باختری

ادعای یک رسانه انگلیسی؛ پیشنهاد آمریکا و روسیه برای اشغال اوکراین به سبک کرانه باختری
پیام ویژه - ایرنا /یک رسانه انگلیسی ادعا کرد: روسیه و آمریکا در گفت وگوهای خود، اشغال کرانه باختری توسط اسراییل را به عنوان الگویی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین مورد ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا /یک رسانه انگلیسی ادعا کرد: روسیه و آمریکا در گفت وگوهای خود، اشغال کرانه باختری توسط اسراییل را به عنوان الگویی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین مورد بحث قرار داده‌ند.
به گزارش تایمز، بر اساس این طرح، روسیه کنترل نظامی و اقتصادی بر سرزمین های تصاحب شده از اوکراین را در اختیار خواهد داشت که تقلیدی از حکومت اسراییل بر سرزمین‌های فلسطینی اشغالی از سال 1967 است.
این رسانه به نقل از یک منبع آگاه در شورای امنیت ملی آمریکا گزارش داد این ایده هفته‌ها پیش در مذاکرات بین استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و همتایان روس او مطرح شده است.
به نظر می‌رسد ویتکاف از این ایده حمایت می‌کند و آمریکایی‌ها معتقدند این طرح موانع موجود در قانون اساسی اوکراین برای واگذاری سرزمین بدون برگزاری همه‌پرسی را دور می‌زند.
بازار
این رسانه انگلیسی ادعا کرد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با واگذاری خاک اوکراین مخالفت کرده است، اما این طرح می‌تواند مکانیسمی برای ایجاد آتش‌بس، پس از سه سال و نیم جنگ باشد.
طبق این مدل، مرزهای اوکراین تغییر نخواهد کرد، همانطور که مرزهای کرانه باختری به مدت 58 سال بدون تغییر باقی مانده است.
این منبع پیش از نشست روسای جمهور آمریکا و روسیه در آلاسکا در روز جمعه به روزنامه تایمز گفت: این مانند اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل خواهد بود. یک فرماندار وجود خواهد داشت با وضعیت اقتصادی که به نفع روسیه است، نه اوکراین. اما همچنان سرزمین ها متعلق به اوکراین خواهد بود زیرا این کشور هرگز از حاکمیت خود دست نخواهد کشید. اما واقعیت این است که این سرزمین اشغالی خواهد بود و مدل آن فلسطین است.
دیوان بین‌المللی دادگستری اشغال کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی را غیرقانونی اعلام کرده است. آمریکا این دیوان را به رسمیت نشناخته و روسیه نیز به صورت کامل آن را نپذیرفته است.
این دادگاه در سال 2022 به روسیه دستور داد که فوراً عملیات نظامی در اوکراین را متوقف کند.
سازمان ملل متحد به رژیم صهیونیستی دستور داده است که به اشغالگری خود پایان دهد که آخرین مورد آن در رأی‌گیری مجمع عمومی در سپتامبر گذشته با 124 رأی موافق در برابر 14 رأی مخالف و 43 رأی ممتنع بود.


نظرات شما