سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
بین الملل

پهپادهای اوکراین قطار سوخت روسیه را در زاپروژیا منهدم کردند

پهپادهای اوکراین قطار سوخت روسیه را در زاپروژیا منهدم کردند
پیام ویژه - فارس /پهپادهای ارتش اوکراین یک قطار حامل سوخت روسیه را در منطقه زاپروژیا هدف قرار دادند که به انفجار گسترده منجر شد. نیروهای ویژه اوکراین در یک حمله پهپادی یک ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس /پهپادهای ارتش اوکراین یک قطار حامل سوخت روسیه را در منطقه زاپروژیا هدف قرار دادند که به انفجار گسترده منجر شد.
 نیروهای ویژه اوکراین در یک حمله پهپادی یک فروند قطار باری روسیه حامل سوخت را در جنوب زاپروژیا هدف قرار دادند. این حمله باعث آتش‌سوزی گسترده و خروج قطار از ریل شد.
یک مقام اوکراینی و مشاور شهردار ماریوپل پترو آندریوشچنکو در کانال تلگرام خود در خصوص این حمله نوشت «هیچ‌کس زنده نماند. پرسیدید چرا روسیه شب‌ها سوخت و تجهیزات جابه‌جا می‌کرد؟ دلیلش همین است؛ برای جلوگیری از چنین تلفات بزرگی اما نتیجه نداد. این یک عملیات منحصربه‌فرد از سوی نیروهای دفاعی اوکراین بود.»
منابع اوکراینی مدعی شدند که در این حمله تمامی پرسنل روسی جان خود را از دست دادند و دسترسی ریلی روسیه در منطقه عملاً قطع شد. 
کی‌یف که بین دو راهی واگذاری بخش‌هایی از این سرزمین به روسیه و پذیرش آتش‌بس و یا ادامه جنگ قرار گرفته است، در خصوص این حمله پهپادی گفت که بیش از یک سال است که برای این عملیات برنامه‌ریزی شده بود.
بازار
مقام‌های رسمی هنوز بیانیه‌ای منتشر نکرده‌اند، اما تصاویر منتشرشده در اینترنت قطاری را نشان می‌دهد که در آتش فرو رفته است.


نظرات شما