چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۵
بین الملل

اطلاعات شخصی هزاران صهیونیست در بیت شمیش لو رفت

اطلاعات شخصی هزاران صهیونیست در بیت شمیش لو رفت
پیام ویژه - تسنیم/ بنا بر اعتراف صهیونیست‌ها اطلاعات اجتماعی و پزشکی تمام ساکنان منطقه بیت شمیش در اختیار همگان قرار گرفته است. رسانه‌های عبری زبان اعتراف کردند، اطلاعات ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / بنا بر اعتراف صهیونیست‌ها اطلاعات اجتماعی و پزشکی تمام ساکنان منطقه بیت شمیش در اختیار همگان قرار گرفته است.
رسانه‌های عبری زبان اعتراف کردند، اطلاعات اجتماعی و پزشکی حدود 4600 نفر از ساکنان حوزه شهرداری بیت شمیش واقع در اطراف قدس، به دلیل یک نقص امنیتی در سایت شهرداری در اختیار عموم قرار گرفته است.
در ادامه این گزارش آمده است: سازمان حفاظت از حریم خصوصی وابسته به وزارت دادگستری، پس از یک بازرسی اداری که در پی حادثه امنیتی شدیدی در سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) مورد استفاده شهرداری انجام شد، جریمه مالی بر شهرداری بیت‌شمیش تحمیل کرد.
در جریان این حادثه، وب‌سایت شهرداری دسترسی به اطلاعات مراقبت‌های شخصی حدود 4600 نفر از ساکنان شهر، از جمله اطلاعات پزشکی بسیار حساس، را امکان‌پذیر کرده بود.
این امر ناشی از نقصی در سیستم بود که شهرداری برای رفع آن با یک پیمانکار خارجی قرارداد بسته بود.
تحقیقات انجام‌شده توسط سازمان حفاظت از حریم خصوصی، از نارسایی شدیدی در شهرداری بیت‌شمیش در رابطه با حفاظت از اطلاعات حساس ساکنانش پرده برداشت.
مشخص شد که شهرداری با اجازه دادن به یک پیمانکار خارجی برای دسترسی مداوم به اطلاعات پایگاه داده رفاه اجتماعی و پردازش آن، بدون اعلام قانونی وی به‌عنوان مالک پایگاه داده، مقررات را نقض کرده است.
علاوه بر این، معلوم شد که دستورالعمل‌های امنیت اطلاعات در شهرداری بسیار اهمال کارانه است؛ چرا که آنچه را که پیمانکار مجاز به انجام آن با اطلاعات بوده، سیستم‌هایی که مجاز به دسترسی به آن‌ها بوده، یا مدت زمان قرارداد را مشخص نکرده و حتی به توافق‌نامه‌های امنیتی مورد نیاز با آن پیمانکاران خارجی اشاره‌ای نداشته است.
جالب تر اینکه در مقابل این اهمال بزرگ شهرداری فقط به 64 هزار شیکل جریمه مالی محکوم شد.


نظرات شما