پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵
بین الملل

اشتیاق کاربران آمریکایی برای استیضاح پیت هگزث

اشتیاق کاربران آمریکایی برای استیضاح پیت هگزث
پیام ویژه - فارس/ کاربران آمریکایی در واکنش به پستی در صفحه پیت هگزث، وزیر جنگ آمریکا آرزو کردند وی به زودی استیضاح شود. دنبال کنندگان صفحه ایکس پیت هگزث ،‌وزیر جنگ آمریکا ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / کاربران آمریکایی در واکنش به پستی در صفحه پیت هگزث، وزیر جنگ آمریکا آرزو کردند وی به زودی استیضاح شود.
دنبال کنندگان صفحه ایکس پیت هگزث ،‌وزیر جنگ آمریکا می گویند امیدوارند پیت هگزث به دلیل دست داشتن در حمله آمریکا علیه ایران از سوی نمایندگان کنگره استیضاح شود.
پیت هگزث در پستی در ایکس با انتشار تصویری از خودش و ترامپ نوشت:«فرمانده کل قوای ما (امروز). او هرگز از کار دست نمی‌کشد. هرگز عقب‌نشینی نمی‌کند. او همیشه «آمریکا را در اولویت اول» قرار می‌دهد. افتخار می‌کنم که به او — و به جنگجویان بزرگمان — خدمت می‌کنم.»

پیام ویژه

طرح استیضاح پیت هگزث به دلیل جنگ با ایران شهریور ماه از سوی توماس مسی، نماینده جمهوری‌خواه کنتاکی به مجلس نمایندگان ارائه شده است.
بر اساس اتهامات مطرح‌شده، هگزث جنگ با ایران را به‌صورت غیرقانونی آغاز کرده، دستور کنگره برای خروج از این درگیری را نادیده گرفته و باعث تلفات غیرنظامی غیرضروری شده است.
در ادامه اظهارات تعدادی از کاربران در این باره آمده است:

پیام ویژه

تو و ترامپ خائنین، ای احمقِ بی‌عرضه! شما نوکر و دست‌نشانده پوتین و نتانیاهو هستین. ترامپ همیشه آمریکایی‌ها رو آخر از همه قرار می‌ده!

پیام ویژه

خودت می‌دونی که ترامپ قراره اخراجت کنه و وقتی جنگ ایران تموم بشه، همه تقصیرها رو بندازه گردن تو!

پیام ویژه

بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای، کارت تمومه! ترامپ به یکی نیاز داره که تقصیرهای جنگ رو بندازه گردنش و اون یکی هم تویی!

پیام ویژه

(کنایه) لابد من بودم که گفتم اون دخترهای دانش‌آموز رو بمبارون کن، پیت! بمبارونشون کن و بعد دوباره بمبارونشون کن! راه پیروزی همینه!

پیام ویژه

فرمانده تو بی بی هست


نظرات شما