پیام ویژه

آخرين مطالب

روسیه همه مسئولان انگلیسی را اهدافی مشروع اعلام کرد/ اروپا به دنبال برگزاری نشست بین المللی اوکراین بين الملل

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد که با توجه به اینکه انگلیس در عمل در حالت جنگ با روسیه است، همه مسئولان انگلیسی را می توان هدف مشروع به شمار آورد.

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، «دمیتری مدودوف» معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد که با توجه به اینکه انگلیس در عمل در حالت جنگ با روسیه است، همه مسئولان انگلیسی را می توان هدف مشروع به شمار آورد.
سخنان مدوودف در واکنش به اظهارات «جیمز کلیفرلی»وزیر خارجه انگلیس بیان شده است که گفت اوکراین حق دارد از زور در خارج از مرزهایش استفاده کند.
مدودوف گفت: مسئولان ابله انگلیس، دشمن ابدی ما، باید بدانند که به موجب قوانین بین المللی که به رسمیت شناخته شده اند،می توان انگلیس را در حالت جنگ با روسیه دانست.
وی افزود: انگلیس امروز به عنوان همپیمان اوکراین عمل می کند و به این کشور با تجهیزات و متخصصان کمک های نظامی ارائه می کند و در واقع جنگ غیرعلنی علیه روسیه به راه انداخته است. در چنین حالتی مسئولان این کشور(چه نظامی باشند و چه غیرنظامی؛ آنهایی که در جنگ نقش دارند)هدف نظامی مشروع هستند.
وزیر خارجه انگلیس در واکنش به دست داشتن کی یف در حملات پهپادی به اهدافی در روسیه گفت که اوکراین حق دارد از زور در خارج از مرزهایش استفاده کند و حمله به اهداف نظامی مشروع خارج از مرزهای اوکراین بخشی از دفاع از خودش است.
اروپا نشست بین المللی طرح صلح برای جنگ اوکراین برگزار می کند
یک روزنامه آمریکایی از تلاش اروپا برای برگزاری اجلاسی بین المللی که مسکو در آن شرکت نخواهد کرد، با هدف یافتن طرح صلحی برای جنگ اوکراین خبر داد و این در حالی است که روسیه و اوکراین حملات هوایی و پهپادی به پایتخت های یکدیگر را تشدید کرده اند.
روزنامه وال استریت ژورنال، به نقل از مشاور ارشد رئیس جمهور اوکراین و دیپلمات های اروپایی نوشت که اوکراین و متحدانش قصد دارند نشستی بین المللی برگزار کنند که روسیه در آن شرکت نخواهد کرد و هدف از آن بسیج حمایت از شروط کی‌یف برای پایان دادن به جنگ است.
به نوشته این روزنامه آمریکایی، این طرح از حمایت قوی رهبران اروپایی برخوردار است و فرانسه، دانمارک و سوئد پیشنهاد میزبانی آن را داده‌اند و رهبران اروپایی از جمله امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه فشار می آورند تا کشورهایی که کنار روسیه ایستاده یا از موضع گیری در مورد جنگ خودداری کرده اند، در آن شرکت کنند.
وال استریت ژورنال به نقل از دیپلمات‌های اروپایی نوشت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اوایل سال جاری از همتای فرانسوی خود خواسته بود تا با تماس با رهبرانی مانند شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، برای دستیابی به صلح، به او کمک کند.
به نوشته این روزنامه، تلاش هایی با کی‌یف در حال انجام است تا طرح صلح جنگ اوکراین بار دیگر در 10 ماده تدوین شود، به گونه ای که برای دیگر قدرت های جهانی مانند هند، برزیل، عربستان سعودی و چین قابل قبول تر باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1366565/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

سرقت 40 میلیاردی از 4 خانه؛ 2 سارق دستگیر شدند

قیمت حیوانات خانگی در ایران؛ سگ پودل 75 میلیون تومان!

ادعای ترامپ:جنگ هسته‌ای بین هند و پاکستان را متوقف کردیم؛ سفر به خاورمیانه تاریخی خواهد بود

«زلنسکی» توافقنامه مشارکت اقتصادی با آمریکا را امضا کرد

جولانی به بغداد نمی‌رود

حماس: عیدان الکساندر را آزاد کردیم

اکسیوس: پرونده عادی‌سازی روابط در دستور کار سفر خاورمیانه‌ای ترامپ قرار ندارد

انفجار مهمات در اندونزی جان 13 نفر را گرفت

لاپید: آمریکایی ها از نتانیاهو بیزارند

جزئیات تغییر ساعت کار مدارس اعلام شد

گردنه غنی‌سازی

جاده چالوس تا پایان اردیبهشت‌ماه مسدود شد

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

دیپلماسی در راه ناهموار

ادعای ادعای ترامپ:جنگ هسته‌ای بین هند و پاکستان را متوقف کردیم؛ سفر به خاورمیانه تاریخی خواهد بود

خبر خوش در مورد حج؛ مرگ و میر 30 درصد کاهش یافت

آموزش و پرورش: ساعت امتحانات نهایی تغییر نمی‌کند

زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت مشخص شد

آیا شمال تهران از جنوب این شهر شاهد قطعی برق کمتری است؟

رئیس بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه پایان سال 1403 به 39.7 درصد رسید

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا