پیام ویژه

آخرين مطالب

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد اقتصادي

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / نماینده سلماس در مجلس گفت: همه ساله شاهد تورمی هستیم و نیاز است بر همین اساس به افزایش تسهیلات ساخت مسکن با پیشنهاد مستقیم بانک مرکزی در شورای عالی مسکن مبادرت شود. باید بانک مرکزی مبلغ تسهیلات را به نحوی افزایش دهد که پاسخگوی نیاز متقاضیان باشد.
یعقوب رضازاده، نماینده سلماس در مجلس با اشاره به این موضوع که مشکلات مردم در حوزه مسکن جدی است و باید چاره­اندیشی اساسی برای حل این مسائل صورت بگیرد، تصریح کرد: مسکن در کشورمان در دو بخش روستایی و شهری مطرح است. حدود 50 درصد جمعیت کشور در روستاها سکونت دارند. نیاز است برای هر دو بخش مسکن روستایی و شهری سیاست­گذاری­های دقیقی داشته باشیم.
وی ادامه داد: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، موضوع مسکن به عنوان یکی از نیازهای اساسی خانوارها مطرح بود و مورد توجه قرار گرفت. به همین دلیل، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با هدف تأمین مسکن مناسب برای همگان ایجاد شد. اقداماتی که این بنیاد طی سالیان گذشته انجام داده، قابل تقدیر و تشکر است. اما الان با مشکلات جدی در حوزه مسکن مواجه هستیم و باید به اعمال سیاست­های جدی در این زمینه بپردازیم.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات ساخت مسکن مناسب و مکفی به روستاییان می­تواند انگیزه خوبی برای افراد ایجاد کند که در روستاها بمانند و به شهرها مهاجرت نکنند. در شهرها نیاز به اعطای تسهیلات ساخت مسکن مکفی وجود دارد. باید مبلغ تسهیلات به اندازه­ای باشد که با هزینه­ها تناسب داشته باشد.
رضازاده گفت: از آنجائیکه هزینه مسکن در شهرها بالا رفته است، خانوارها برای دسترسی به مسکن مناسب با دشواری زیادی روبرو هستند. بر همین اساس، دولت باید به کمک خانوارها بیاید و حل مشکل مسکن در دستور کار باشد.
وی ادامه داد: به منظور حل مشکلات مردم در حوزه مسکن، در مجلس مصوب شده است که اعطای تسهیلات ساخت مسکن مناسب و مکفی در دستور کار باشد. در همین راستا، در قانون جهش تولید مسکن بانک­ها مکلف شده­اند که 20 درصد از تسهیلات سالانه خود را به این حوزه اختصاص دهند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: همه ساله شاهد تورمی هستیم و نیاز است بر همین اساس به افزایش تسهیلات ساخت مسکن با پیشنهاد مستقیم بانک مرکزی در شورای عالی مسکن مبادرت شود. باید بانک مرکزی مبلغ تسهیلات را به نحوی افزایش دهد که پاسخگوی نیاز متقاضیان باشد و بخش قابل قبولی از هزینه­ها را پوشش دهد.
رضازاده گفت: مبلغ تسهیلات ساخت مسکن (650 میلیون تومان) که برای احداث مسکن در نظر گرفته شده، بسیار ناچیز و اندک است. باید افزایش این مبلغ متناسب با تورم در دستور کار باشد. لازم است دولت سیاست­هایی را در این زمینه به اجرا بگذارد که در عمل منجر به خانه­دار شدن مردم شود. تسهیلات اندک مشکلی از مردم حل نمی­کند.
وی ادامه داد: نیاز است تأمین مصالح مورد نیاز ساخت مسکن به صورت تعاونی و با قیمت مناسب در اختیار متقاضیان قرار بگیرد. در کنار این اقدام، اعطای تسهیلات ساخت مسکن مکفی و مقرون به صرفه نیز باید در دستور کار باشد. اجرای قوانین مصوب مجلس در خصوص مسکن می­تواند بسیار کمک­کننده باشد. در حال حاضر، نه تنها دولت ساخت مسکن را تسهیل نمی­کند، بلکه با موانعی که به وجود می­آورد، مردم را از ساخت و ساز پشیمان می­کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589311/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

سرقت 40 میلیاردی از 4 خانه؛ 2 سارق دستگیر شدند

قیمت حیوانات خانگی در ایران؛ سگ پودل 75 میلیون تومان!

ادعای ترامپ:جنگ هسته‌ای بین هند و پاکستان را متوقف کردیم؛ سفر به خاورمیانه تاریخی خواهد بود

«زلنسکی» توافقنامه مشارکت اقتصادی با آمریکا را امضا کرد

جولانی به بغداد نمی‌رود

حماس: عیدان الکساندر را آزاد کردیم

اکسیوس: پرونده عادی‌سازی روابط در دستور کار سفر خاورمیانه‌ای ترامپ قرار ندارد

انفجار مهمات در اندونزی جان 13 نفر را گرفت

لاپید: آمریکایی ها از نتانیاهو بیزارند

جزئیات تغییر ساعت کار مدارس اعلام شد

گردنه غنی‌سازی

جاده چالوس تا پایان اردیبهشت‌ماه مسدود شد

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

دیپلماسی در راه ناهموار

ادعای ادعای ترامپ:جنگ هسته‌ای بین هند و پاکستان را متوقف کردیم؛ سفر به خاورمیانه تاریخی خواهد بود

خبر خوش در مورد حج؛ مرگ و میر 30 درصد کاهش یافت

آموزش و پرورش: ساعت امتحانات نهایی تغییر نمی‌کند

زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت مشخص شد