يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴
بین الملل

مصر و قطر برای غزه فکر جدیدی کردند

مصر و قطر برای غزه فکر جدیدی کردند
پیام ویژه - یک رسانه عبری گزارش داد مصر و قطر احتمالا به زودی چارچوب جدیدی را برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی مطرح کنند. روزنامه هاآرتص به نقل از منابع آگاه اسرائیلی ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - یک رسانه عبری گزارش داد مصر و قطر احتمالا به زودی چارچوب جدیدی را برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی مطرح کنند.
روزنامه هاآرتص به نقل از منابع آگاه اسرائیلی گزارش داد در پی انعطاف پیش‌بینی شده حماس احتمالا مصر و قطر به زودی چارچوب جدیدی را برای توافق تبادل اسرا مطرح کنند.
این روزنامه گزارش داد که مسؤولان سیاسی صهیونیست نگران این هستند که مصر و قطر پیشنهادی را برای یک معامله تبادل جزئی یا تدریجی ارائه کنند و این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر لزوم آزادی زندانیان اسرائیلی به صورت یکجا تاکید کرده است.
تل‌آویو برآورد کرده که همچنان 50 اسیر صهیونیست در غزه باشند که احتمالا 20 تن از آنها زنده هستند.
این روزنامه گزارش داد پیشنهاد احتمالی مصر و قطر احتمالا بر پایه توافق‌های «استیو ویتکاف»، فرستاده آمریکا به غرب آسیا و تفاهم‌های جزئی است که دو طرف به آن دست یافته‌اند.
روزنامه اسرائیل هیوم نیز شنبه گزارش داد آمریکا پیش‌نویس جدیدی را برای رسیدن به یک راه حل دائم در نوار غزه بر اساس چند مرحله مطرح کرده است. این پیشنهاد با طرح ویتکاف شروع شده و با آتش‌بس دائم و یک حکومت بین‌المللی برای نوار غزه طی دوره اجرای پیشنهاد ویتکاف پایان می‌یابد.
صحبت درباره این پیشنهادات در سایه تحرکات روزهای اخیر برای احیای پرونده مذاکرات میان حماس و رژیم صهیونیستی است.
سه شنبه «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر تاکید کرد این کشور با همکاری قطر و آمریکا تلاش زیادی برای آتش‌بس در غزه می‌کند و هدف اصلی بازگشت به پیشنهاد اول است که شامل آتش‌بس 60 روزه با آزادی برخی زندانیان اسرائیلی و برخی اسرای فلسطینی و ورود کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به غزه است.
حماس بارها آمادگی خود را برای آزادی زندانیان صهیونیست به صورت یکجا در ازای پایان جنگ و عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از غزه و آزادی اسرای فلسطینی اعلام کرده است.
بازار


نظرات شما