پیام ویژه - در تداوم سیاست سیطره ارتش رژیم صهیونیستی بر جنوب سوریه، تانکهای متعلق رژیم اشغالگر در تل احمر در حومه قنیطره مستقر شدهاند.
گروه موسوم به «دیدهبان حقوق بشر سوریه» روز شنبه گزارش داد تانکهای متعلق به ارتش دشمن اسرائیلی در تل احمر در حومه قنیطره در جنوب سوریه مستقر شدهاند و پرچم خود را در این مکان برافراشتهاند.
گروه مذکور توضیح داد یک گشت نظامی اسرائیلی متشکل از پنج خودرو، روز شنبه در چارچوب سلسله فعالیتهای میدانی مستمر نیروهای دشمن در منطقه، به روستای «ام باطنه» در حومه مرکزی قنیطره نفوذ کرد.
دیدهبان حقوق بشر سوریه همچنین اعلام کرد نیروهای دشمن صبح شنبه به تحرکات خود ادامه داده و گشت دیگری متشکل از هفت دستگاه خودرو از مدلهای مختلف از جمله «هایلوکس» و «هامر» و یک دستگاه «ون» از طریق جاده «الهور» بین روستاهای زبیده الشرقیه و الغربیه پیشروی و سپس به سمت منطقه «بیر عجم» و سپس به جولان اشغالی عقبنشینی کرد.
این گروه همچنین اعلام کرد دومین یگان صهیونیستی متشکل از دو خودرو و دو تانک از تل احمر غربی به سمت تل احمر شرقی حرکت کردند که این اقدام در چارچوب یک سری فعالیتهای میدانی مکرر در خطوط جداکننده در منطقه صورت گرفته و نشاندهنده ادامه تنشهای مرزی است.